Városlista
2022. május 19, csütörtök - Ivó, Milán

Hírek

2011. Október 06. 11:06, csütörtök | Helyi
Forrás: saját forrás

LMP fogadónap

LMP fogadónap

Nem erről volt szó! - mondja az LMP szórólapja a frakcióvezető országjáró programját hirdetve. Tegnap Schiffer András Csornán járt.

Schiffer András, a Lehet Más a Politika parlamenti frakciójának vezetője fogadóórát tartott a csornai Művelődési Központban. A frakcióvezető ismertette pártja programját, illetve kerekasztal beszélgetést tartott az érdeklődők és szimpatizánsok számára.

Szólt az LMP új költségvetési javaslatáról, illetve az államadóság kezelésének módjáról, valamint a munkahelyteremtésről és a három kulcsos adórendszer illetve az örökösödési adó helyes alkalmazásáról. Hangsúlyozta, hogy az LMP nem árul zsákbamacskát, nem kívánnak lehetetlent ígérgetni. Racionális programjavaslatukban például nem szerepel az adócsökkentés, viszont a rossz és bonyolult adórendszer átláthatóvá tétele nagyon fontos a frakcióvezető szerint.
Az egészségügy és oktatás reformjai mellett kitért még a helyi problémákra, szerinte a csornai átmenő forgalomra jelenleg megoldást az úthasználati és dugó díj bevezetése jelentene. A helyi gazdaságok fejlesztése mellett nagyobb hangsúlyt kellene fektetni az elmaradottabb régiók segítésére. A devizahitelesek problémájára a megoldást az LMP szerint egy összefüggő nemzeti ingatlanállomány létesítése jelentené.
A politikus országjáró körútján szívesen fogadja a választópolgárok véleményét, illetve minden kérdést igyekszik megválaszolni. A következő fogadóóra Kapuváron lesz ma 18 órától a Rábaközi Művelődési Központban, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Címkék: csorna, LMP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 18. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes gólyamegfigyelőket keres a nemzeti park

Várják a jelentkezőket.

2022. Május 18. 13:00, szerda | Helyi

Közlekedésbiztonsági tanácsok az autóbusz közlekedésben - videóval

Mindenkit hazavárnak.

2022. Május 18. 09:00, szerda | Helyi

Új lövészverseny sorozatot hirdetett a Kisalföldi Erdőgazdaság

Az első forduló szombaton lesz.

2022. Május 17. 18:10, kedd | Helyi

Varga Mihály: válságálló a magyar gazdaság

Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatását