Városlista
2022. december 3, szombat - Ferenc

Hírek

2011. Október 06. 11:06, csütörtök | Helyi
Forrás: saját forrás

LMP fogadónap

LMP fogadónap

Nem erről volt szó! - mondja az LMP szórólapja a frakcióvezető országjáró programját hirdetve. Tegnap Schiffer András Csornán járt.

Schiffer András, a Lehet Más a Politika parlamenti frakciójának vezetője fogadóórát tartott a csornai Művelődési Központban. A frakcióvezető ismertette pártja programját, illetve kerekasztal beszélgetést tartott az érdeklődők és szimpatizánsok számára.

Szólt az LMP új költségvetési javaslatáról, illetve az államadóság kezelésének módjáról, valamint a munkahelyteremtésről és a három kulcsos adórendszer illetve az örökösödési adó helyes alkalmazásáról. Hangsúlyozta, hogy az LMP nem árul zsákbamacskát, nem kívánnak lehetetlent ígérgetni. Racionális programjavaslatukban például nem szerepel az adócsökkentés, viszont a rossz és bonyolult adórendszer átláthatóvá tétele nagyon fontos a frakcióvezető szerint.
Az egészségügy és oktatás reformjai mellett kitért még a helyi problémákra, szerinte a csornai átmenő forgalomra jelenleg megoldást az úthasználati és dugó díj bevezetése jelentene. A helyi gazdaságok fejlesztése mellett nagyobb hangsúlyt kellene fektetni az elmaradottabb régiók segítésére. A devizahitelesek problémájára a megoldást az LMP szerint egy összefüggő nemzeti ingatlanállomány létesítése jelentené.
A politikus országjáró körútján szívesen fogadja a választópolgárok véleményét, illetve minden kérdést igyekszik megválaszolni. A következő fogadóóra Kapuváron lesz ma 18 órától a Rábaközi Művelődési Központban, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Címkék: csorna, LMP

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 02. 16:00, péntek | Helyi

Egy hónapja eltűnt ez a fiú. Ki látta?

A nyomozók a lakosság segítségét kérik az ismeretlen helyen tartózkodó fiatal megtalálásához.

2022. December 02. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2022. December 02. 09:00, péntek | Helyi

Pályakarbantartási munkák miatt vonatpótló buszok járnak december 7-én

A vágányzári menetrend a Csorna-Sopron, Csorna-Győr, Csorna-Szombathely vonalakat is érinti.

2022. December 01. 16:00, csütörtök | Helyi

Kannabisz ültetvény a jobaházi kavicsbányató mellett

A csornai rendőrök befejezték a 26 éves fiatalemberrel szemben indított büntetőeljárás vizsgálatát.