Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Április 20. 14:23, péntek | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Lógni fog VV Annamari plasztikázott melle

Lógni fog VV Annamari plasztikázott melle

Megszegte a szigorú orvosi utasítást VV Annamari, aki pár hete esett át plasztikai műtétjén.

A modell alig várta, hogy megmutathassa új külsejét a kifutón, így sportmelltartójától is megvált egy időre, ami keblei végleges formáját biztosítja.

- Részt veszek Kiszel Tünde fehérnemű showján ma este. Három hét van vissza a szövetek teljes gyógyulásáig, addig azonban vigyáznom kellene a melleim épségére - kezdte az Új Ásznak a fura lány, aki ennek ellenére megszegi a szigorú orvosi utasítást.

- Szombaton is volt egy bemutatóm, rendkívül jól éreztem magam, egyáltalán nem volt fájdalmam. Bár a sportmelltartót, amit a gyógyulás végéig viselnem kell, levettem és normális melltartóra cseréltem a bemutató idejére. Szerintem egy-két órát kibírnak a kebleim ma is. Remélem, nem lesz gond - tette hozzá a valóságshow-hős, akit az orvos óva int az efféle türelmetlenkedéstől.

Dr. Bense Tamás a napilapnak elmondta: ha a tényleges gyógyulás előtt terhelésnek tesszük ki a mellizmokat, az implantátum mélyebben fog elhelyezkedni a kívántnál. Magyarul: lógó mell lesz a következménye.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára