Városlista
2022. december 5, hétfő - Vilma

Hírek

2017. Március 22. 07:26, szerda | Bulvár
Forrás: Fénypont

Lola és párja hisz az örök szerelemben

Lola és párja hisz az örök szerelemben

Az eljegyzését már egyszer felbontó fiatal pár újra együtt van és boldogabb, mint valaha. Az énekesnő és kedvese imád pihenni és édes semmittevéssel tölteni azt a pár napot, amit a munkájuk mellett kettesben tölthetnek.

„Kapcsolatunk elején 3 hét múlva már össze is költöztünk és sülve-főve együtt töltöttük az időnket. Még munkába is együtt jártunk, mert Bence a hangmérnökömként a csapatomban dolgozott. Furcsa volt az együtt töltött sok idő, néha egymás idegeire is mentünk – emlékszik Lola - ez rá is nyomta a bélyegét a szerelmünkre, utána szakítottunk, majd fél év múlva rájöttünk, hogy nem bírunk egymás nélkül élni, újra kezdtük, de akkor megfogadtuk, hogy kéthavonta sort kerítünk arra, hogy elutazunk egy kicsit kettesben kikapcsolódni távolra minden zenétől és színpadtól.”

„Egyességünk szerint egyszer a párom, egyszer pedig én választom ki a pihenésünk helyszínét – veszi át a szót Czoller Bence – most Juditon volt a sor, akinek a választása a Mesés Shiraz Hotelre esett. Tudtam, hogy nagyon romantikus a hely, ezért egy kicsit ódzkodtam is, hogyan fogom érezni magam az ország legromantikusabb szállodájában” – nevet.

Bencének hamar megváltozott a véleménye. A mesés hotel szolgáltatásai között rögtön talált magának valót is, ami a rocker szívét és persze hasát azonnal megfogta!

„Már a marokkói szobánkba lépve, a szobai bekészítésünk az édesség-gyümölcs és sajttál variáció levett a lábamról, mindezt überelte a vacsora, annak is a desszert kínálata, amit mint megtudtam szerelmes pároknak készít a szálloda és tudomásukra jutott, hogy mi utó Valentin napra érkeztünk a párommal ezért apró gesztusként szolgálták fel nekünk – mondja a fiú.

Lola elmondása szerint mindig is szeretett volna eljutni a Mesés Shiraz Hotelbe, annyi jót hallott a szállodáról.

„Izgatottan vártam, hogy kipróbálhassam a szálloda messze földön híres habos masszázsát és hammam béli kezeléseit. Na, ezekre már Bencét semmiképpen sem tudtam elrángatni – nevet – de én nagyon élveztem. Jól esett a mákos, sós, joghurtos kezelés a hammamban és a habos paplan is, amivel Bence kezdett betakarni, majd feladta és szakképzett masszőrök fejezték be – meséli a gyönyörű énekesnő. - Eddig nem sűrűn vettem részt ilyen rituálékon, most már tudom miből maradtam ki.

A fiatal pár este a keleti világ másik kedvencét a shisházást is kipróbálta. A vízipipa gyümölcsös gőze és a marokkói mentatea igazi megkoronázása volt a mesés keleti élményeiknek.

Lola és Bence bár nem szívesen beszél a magánéletéről, most nagyon boldogok együtt és legyen elég ennyi. Mindketten sokat dolgoznak, fellépni járnak, újabb eljegyzést biztos, hogy nem terveznek, az igazi házasság kötés időpontjában pedig még nem gondolkoztak. Egyben viszont biztosak, hogy a Shiraz Hotelbe még visszatérnek, nagyon hamar.

Címkék: lola, szerelem

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.

2022. November 30. 09:04, szerda | Bulvár

Hatalmas összegű gyerektartást fizet Kanye West

Havi 200 ezer dolláros (78,4 millió forint) gyerektartást kell Kanye West amerikai rappernek fizetne - áll az ítéletben, melyet a zenész és volt felesége, Kim Kardashian valóságshow-szereplő válásakor hoztak.

2022. November 29. 09:32, kedd | Bulvár

Brutális baleset - Hosszában átszúrta a Suzukit a sorompó, esélye sem volt a sofőrnek

Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti összekötő úton történt baleset kedden reggel, megdöbbentő képek érkeztek a helyszínről.