Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2016. Június 14. 15:35, kedd | Bulvár
Forrás: Fénypont

Lola Sólyommal repült

Lola Sólyommal repült

A mindig életvidám énekesnő Lola és párja, Bence imádja az extrém dolgokat és kihívásokat.

„Mi nem egy tipikus, otthonülő pár vagyunk, akik a tévét bújják. Sokat utazunk, kirándulunk, és nem ijedünk meg a kihívásoktól sem – meséli Lola - folyamatosan keressük az olyan helyeket az országban, ahol adrenalin szintünket és határainkat tesztelhetjük. Így találtunk rá a Zemplén Kalandparkra Sátoraljaújhelyen.”

„Egyik kedves barátunk ajánlotta nekünk a parkot, hogy biztos tetszeni fog, jöjjünk el és próbáljuk ki. Akkor még nem gondoltuk, hogy az a megtiszteltetés fog érni minket, hogy a park legkedveltebb attrakcióját, a kibővített és június 1-jén átadott Sólyom II. átcsúszó pályát mi próbálhattuk ki először. Amikor a libegőn ültünk és haladtunk a Magas-hegy felé, egymást spannoltuk Bencével, hogy mekkora élmény lesz a két hegy között átsiklani egy drótkötélen, mikor megláttam az alattunk lévő szakadékot, már nem volt akkora az önbizalmam, hogy meg tudom csinálni” - emlékszik Lola.

„Nekem pedig tériszonyom van, amit a parkban többször próbára is tettem – szól közbe Bence – a kalandpálya és a libegő gyorsan helyrebillentette a félelmemet és így nem volt kérdés, hogy át merek-e csúszni a másik hegyre. A Sólyom II átadásával már a páros csúszás is megadatik Sátoraljaújhelyen, és még versenyezni is lehet, hogy ki ér előbb a Szár-hegyre – mosolyog a fiú, aki bobozásban is versenyre kelt volna párjával.

„Bence imád száguldozni, én viszont nem ültem még bobban. Így engedtem, had menjen egyedül a 2 km-es szakaszon én pedig többször fékezve óvatosan követtem, de azt is megcsináltam – büszkélkedik Lola

A fiatalok elmondásuk szerint ismét gimisnek érezték magukat és kapkodták a fejüket, annyi élmény érte őket. A nap végén Lola annyira felbátorodott, hogy még a 18 méteres mászó falnak is nekivágott ahová párja természetesen követte őt!

Címkék: lola

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.