Városlista
2024. február 26, hétfő - Edina

Hírek

2011. Augusztus 30. 07:33, kedd | Kék hírek
Forrás: OrientPress

Álrendőr és kamu autó figyel az utakon

Álrendőr és kamu autó figyel az utakon

Jász-Nagykun-Szolnok megyében a halálos balesetek jelentős része 4-es főút és a 32-es főúton következik be.

A tragédiák megelőzésére most új eszközöket állított hadrendbe a megyei rendőr-főkapitányság baleset-megelőzési bizottsága. Pléh rendőr és autómakett is figyel az utakon.

A valódiak élethű másaként pléh rendőrök, illetve rendőrautók álltak szolgálatba a 4-es főúton Szajol külterületén, illetve Fegyvernek belterületén, a 32-esen pedig Jászalsószentgyörgy és Pusztamonostor belterületén.

Dávid Mónika rendőr százados, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság baleset-megelőzési bizottságának titkára a közrádiónak elmondta, a rendkívül jó minőségű, méretazonos alakokat folyamatosan mozgatják majd, így senki nem tudhatja majd, hol áll az igazi, hol az acéllemezből készült, fényvisszaverővel is ellátott rendőr, illetve autó.

Pusztamonostor most egy autómakettet kapott, és a polgármester a közrádióban azt mondta, bizony, lelassítanak az autók a „rendőrautó” láttán.

OrientPress Hírügynökség

Címkék: rendőr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 25. 08:31, vasárnap | Kék hírek

Ellopták a pannonhalmi Radnóti-szobrot

Ellopták Pannonhalmáról Radnóti Miklós szobrát, amelyet 1983-ban Meszlényi János bronz lemezekből készített - tájékoztatta a város polgármestere szombaton az MTI-t.

2024. Február 22. 06:00, csütörtök | Kék hírek

Majdnem hárommillió forint értékben tankolt egy férfi a volt munkáltatója számlájára

Egy 49 éves férfi nyolc hónap leforgása alatt közel 4500 liter üzemanyagot tankolt volt munkáltatója kontójára 2,7 millió forint értékben, csalás miatt indítottak eljárást ellene

2024. Február 21. 13:33, szerda | Kék hírek

21 önkormányzati hivatal páncélszekrényét törték fel

Tolvajok 21 önkormányzati hivatal páncélszekrényét törték fel, illetve kísérelték meg feltörni, mellyel közel 8 millió forintos kárt okoztak.

2024. Február 20. 16:16, kedd | Kék hírek

Jogerősen elítélték azt a volt pedagógust, aki egy diákkal létesített szexuális kapcsolatot

Jogerősen tíz hónap, két évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a volt pedagógust, aki szexuális kapcsolatot létesített az iskolájában tanuló kiskorú diákkal