Városlista
2023. február 7, kedd - Tódor

Hírek

2011. Augusztus 30. 07:33, kedd | Kék hírek
Forrás: OrientPress

Álrendőr és kamu autó figyel az utakon

Álrendőr és kamu autó figyel az utakon

Jász-Nagykun-Szolnok megyében a halálos balesetek jelentős része 4-es főút és a 32-es főúton következik be.

A tragédiák megelőzésére most új eszközöket állított hadrendbe a megyei rendőr-főkapitányság baleset-megelőzési bizottsága. Pléh rendőr és autómakett is figyel az utakon.

A valódiak élethű másaként pléh rendőrök, illetve rendőrautók álltak szolgálatba a 4-es főúton Szajol külterületén, illetve Fegyvernek belterületén, a 32-esen pedig Jászalsószentgyörgy és Pusztamonostor belterületén.

Dávid Mónika rendőr százados, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság baleset-megelőzési bizottságának titkára a közrádiónak elmondta, a rendkívül jó minőségű, méretazonos alakokat folyamatosan mozgatják majd, így senki nem tudhatja majd, hol áll az igazi, hol az acéllemezből készült, fényvisszaverővel is ellátott rendőr, illetve autó.

Pusztamonostor most egy autómakettet kapott, és a polgármester a közrádióban azt mondta, bizony, lelassítanak az autók a „rendőrautó” láttán.

OrientPress Hírügynökség

Címkék: rendőr

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 04. 10:09, szombat | Kék hírek

Bunyó a falunapon - Videó

A sérült a bántalmazás következtében koponyazúzódást szenvedett, orra és homloka is megsérült, mindezek nyolc napon belül gyógyultak.

2023. Február 02. 16:00, csütörtök | Kék hírek

Az olasz maffia egyik pénzmosó központja egy budapesti ügyvédnő irodája volt

Európai elfogatóparancs alapján tartóztatták le a magyar hatóságok az ügyvédnőt.

2023. Február 01. 11:11, szerda | Kék hírek

Hat év börtönre ítéltek egy férfit, aki késsel fenyegetőzött egy rendőri intézkedés során

Hat év börtönbüntetésre ítéltek egy férfit, aki késsel fenyegetőzött egy rendőri intézkedés során, az ügyészség súlyosításért fellebbezett - tájékoztatta a Fővárosi Főügyészség szerdán az MTI-t.

2023. Január 06. 13:18, péntek | Kék hírek

A nyílt utcán lőtt rá rokonára Győrben

Győrben egy gázriasztó pisztolyból adott le családtagjára egy lövést a 21 éves férfi, akit a rendőrök mintegy tíz perc leforgása alatt elfogtak.