Városlista
2022. augusztus 13, szombat - Ipoly

Hírek

2011. Október 02. 07:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Magyarország egyetlen férfiszopránja révbe ért

Magyarország egyetlen férfiszopránja révbe ért

A két évvel ezelőtti Csillag születik énekese, Vásáry André továbbra is énekel operát és úgynevezett crossovert, de nyit az igényes pop felé is. Magánélete is szerencsés fordulatot vett: megtalálta az igazit.

- Nagy szerencsém van, mert megtaláltam a társamat, aki emberileg, szakmailag is mellettem áll. Támogat, velem érez és velem utazik képletesen és a valóságban is! - mondja André, aki folyamatosan képezi a hangját, jár énektanárhoz.

Nagyon keveseknek adatik, meg, hogy férfi létére szopránt énekelhessen. Ezért fáj neki egy bizonyos kritika, amit a neten olvasott, és szerinte szakmailag teljesen megalapozatlan volt, tele tárgyi tévedésekkel.

- Nagyjából annyit ért a zenéhez ez az álnéven publikáló szerző, mint az az ember a főzéshez, aki legfeljebb egy rántottát képes összeütni. Bírom a kritikát, ha építő, de az efféle igazságtalan bántás nagyon fáj. Nem hiszem, hogy szerződést ajánlott volna a bécsi Staatsoper, ha igaza lenne a cikk írójának. A bostoni ösztöndíjat sem kaptam volna meg, ha mások nem találják meg bennem azt, amit a kritikus hiányol.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 13. 10:54, szombat | Bulvár

Lekapcsolták a gépekről a súlyosan megsérült Anne Heche amerikai színésznőt

Meghalt Anne Heche amerikai színésznő, aki olyan súlyos agysérülést szenvedett múlt heti autóbalesetében, hogy életét nem lehetett megmenteni. Gépekkel csak addig tartották életben, amíg eldőlt, mi lesz ép szerveivel.

2022. Augusztus 11. 09:07, csütörtök | Bulvár

Milky Chance a Szigeten: a YouTube gyermekei vagyunk

A YouTube gyermekei vagyunk, sokat köszönhetünk a csatornának, és a közösségi médiát igyekszünk tudatosan használni.

2022. Augusztus 10. 13:08, szerda | Bulvár

Kiderült, hogy kik a Sziget legdrágább előadói

A szerdán kezdődő Sziget fesztivál két legdrágább fellépője Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.