Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2023. Február 23. 17:00, csütörtök | Bulvár
Forrás: HVG/KULT

Magyarországra jön a Guns N’ Roses

Magyarországra jön a Guns N’ Roses

Július 19-én a Puskás Arénában lép fel a zenekar.

A Guns N’ Roses 2023-ban újra útra kel, a világkörüli turnéján a legendás együttes stadionokban, fesztiválokon és arénákban lép fel a nyár és az ősz folyamán.

Június 5-én Tel Avivban a turné, majd a július 22-ei athéni koncertjükig bejárják Európát. A körút augusztus 5-én folytatódik az észak-amerikai résszel, október 16-án a vancouveri koncerttel záródik.

A teljeskörű jegyértékesítés február 24-én, pénteken 10 órakor indul a budapesti koncertre.

A Guns N' Roses a mai napig a legdinamikusabb, legveszélyesebb és legmeghatározóbb amerikai rockegyüttes a zene történetében. A popkultúra részévé vált, mérföldkőnek számító 1987-es anyaguk, az Appetite For Destruction a valaha volt legnagyobb példányszámban elkelt amerikai debütáló albummá, és minden idők 11. legtöbbet eladó albumává vált, míg az újraegyesülésüket követő Not In This Lifetime elnevezésű turnéjuk (2016-2019) minden idők negyedik legnagyobb bevételű koncertturnéja lett, több mint 5 millió eladott jeggyel.

1991-ben a Guns N' Roses sokkolta a világot 7x platinalemez státuszt elért Use Your Illusion I és Use Your Illusion II lemezeivel, amelyek megjelenésükkor kibérelték a Billboard slágerlista első két helyét. A 100 millió feletti lemezeladásuk része még a G N’ R Lies (5x platina), a The Spaghetti Incident? (platina), a Greatest Hits (5x platina) valamint a Chinese Democracy (platina) albumok is. Arról nem is beszélve, hogy ők a világ egyik legtöbbet streamelt rockbandája, átlagosan havi 24 millió hallgatóval a Spotify-on.

Címkék: koncert

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára