Hírek
2016. December 04. 12:54, vasárnap |
Életmód
Forrás: mti
Majdnem csak karácsonykor eszünk halat
Az egész éves magyarországi édesvízihal-fogyasztás 70 százaléka a karácsonyi időszakra esik - mondta Magos Zoltán, a Pesti Vigadó Étterem séfje vasárnap az M1 aktuális csatornán.
A séf elmondta, hogy Magyarországon a karácsonyi menü általában pulykából, halászléből, töltött káposztából áll. Hozzáfűzte, gyorsabban készül el a menü, ha az ember valamilyen tengeri halat süt, illetve ha a halászlét nem szegedi, hanem bajai módon főzi.
Ezek érdekelhetnek még
2025. November 25. 06:47, kedd | Életmód
Felállították az ország karácsonyfáját az Országház előtt
2025. November 24. 07:25, hétfő | Életmód
Tartja vezető helyét a Toyota a magyarországi újautó-piacon
A Toyota mintegy 14 ezer autót adott el az idén október végéig a magyarországi újautó-piacon, az év végéig eladásai elérhetik a 17 ezret is, ezzel várhatóan megtartja első helyét a márkák között.
2025. November 22. 19:00, szombat | Életmód
Tudatos vásárlásra figyelmeztetnek a szakértők Black Friday előtt
Kamatmentes részletekkel készülnek a tudatos vásárlók Black Friday-re.
