Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Október 07. 14:49, péntek | Bulvár
Forrás: STOP

Majkát háromszor rabosították - öt évet is kaphat

Majkát háromszor rabosították - öt évet is kaphat

Súlyos testi sértés és önbíráskodás vádja miatt került bíróság elé Majka és Kótai Misi, akik a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén vallottak elkeseredett helyzetükről.

Majka, azaz Majoros Péter és Kótai Mihály cseppet sem találja viccesnek az ellenük felhozott súlyos testi sértés és önbíráskodás vádját, még ha a helyzet kissé komikusnak is tűnik. A műsorvezető öt, a profi bokszoló nyolc évet is kaphat.

Ahogy Majka és Misi állította, milliós tételben adtak kölcsönt Sz. Gábornak egy vállalkozás beindításához, ám miután az üzlet nem sikerült, pénzük is elveszett, amit hiába követeltek vissza. A műsorvezető szerint nem csoda, hogy a férfival folytatott beszélgetésük emelkedett hangnemben zajlott, hiszen Kótaival majdnem mindketten tönkrementek, miután mindenüket odaadták neki.

- Háromszor rabosítottak, DNS-vizsgálathoz nyálmintát vettek a számból, úgy álltam ott, mint egy igazi bűnöző! A szervezett bűnözés elleni osztályra járok most már három éve. Reggel hatkor jönnek hozzám a lakásba ellenőrizni a rendőrök, hogy otthon vagyok-e. Reggel nyolckor megérkezik hozzám egy nyomozó, aki kihallgat, sétálgat a szobámban és kérdezget azért, mert ez a gyerek meggyanúsított azzal, hogy telefonbeszélgetés közben olyat mondtam, amiből ő azt gondolta, hogy meg akarom ölni - magyarázta Majka, miket élt át az utóbbi időben és miért is kell bíróságra járnia.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára