Városlista
2022. június 30, csütörtök - Pál

Hírek

2013. Május 24. 09:45, péntek | Belföld
Forrás: InfoVáros

Május a gyerekek hónapja

Május a gyerekek hónapja

Elérkezett a május a tavasz vége és egyben a győri Négy Évszak Fesztivál Tavaszi részének utolsó hónapja. Ez a hónap egyértelműen a gyerekeké. Győrben is rengeteg helyszínen várják színes programokkal Őket.

A győri Mobilisben kreatív programokkal, színházi előadással és a győri Arabona Parkour csapatának Szaltó a falon című bemutatkozójával egybekötve tartanak gyereknapot. A Holle Anyó Színház, Egér a Marson című előadása várja a kicsiket és nagyokat.

A Likócsi Közösségi házban sem feledkeznek meg a Nemzetközi Gyermeknap megtartásáról. Itt május 26-án délután 2 órától várják a legkülönfélébb programokkal a kicsiket és szüleiket. Ebben az évben bóbita szigetévé változik a Radó-Sziget, ahova szeretettel várják a gyerekeket! A sok érdekes programban Weöres Sándorra emlékezve, legszebb verseinek alakjai elevenednek meg. Pávaszem királykisasszony kastélyában ügyességi játékokat játszhatnak a gyerekek, a békakirállyal próbára tehetik ügyességüket, felépíthetik bóbita házát, kézműves foglalkozásokon szép tárgyakat bütykölhetnek. A színpadon közben bábosok és zenészek gondoskodnak a közönség szórakoztatásáról. Mindezeken felül játékbemutató, zsonglőrtanoda, körhinta és sok egyéb színes program várja a szigetre látogatókat!

Természetesen a győri állatkert sem marad ki a gyereknapi programot szervezők sorából. Az állatsimogatás és játszóház mellett ajándékokkal és meglepetéssel kedveskednek az őket meglátogató gyerekeknek. A Vaskakas bábszínház pedig ingyenes előadással ünnepli a gyereknapot. Végül, de nem utolsó sorban, a Győr Plázában ezen a napon délutántól játszóház, kézműves foglalkozások, vetélkedő és meglepetés fellépő is várja a gyerekeket!
Ismét érdemes Győrbe látogatni, gyermeknap alkalmából megannyi programmal szolgál a családoknak a város. Most már csak a jó időben kell reménykedni! A Győrbe látogató családok számára kínál nyugodt környezetben elérhető áron szállást a Hotel Paár Szieszta.

Hotel Paár Szieszta
9024 Győr, Attila u 41-43.
Tel./fax: +36 96/527-443
+36 96/427-444
E-mail: szieszta@hotelspaar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 17:31, csütörtök | Belföld

Javul a házomlásban megsérült táncművész állapota

Folyamatosan javul az operettszínház táncművészének állapota azt követően, hogy súlyosan megsérült a terézvárosi házomlás során - tájékoztatta a Budapesti Operettszínház csütörtökön az MTI-t.

2022. Június 30. 17:08, csütörtök | Belföld

Indul a hazai dinnyeszezon a diszkontláncoknál

Megkezdődik a magyar dinnyék árusítása a Lidl és az Aldi üzleteiben - tájékoztatták a diszkontláncok szerdán az MTI-t.

2022. Június 30. 15:07, csütörtök | Belföld

Varga Mihály: Magyarország első helyen végzett a GlobalCapital Bond Awards díján

Magyarország első helyen végzett a GlobalCapital Bond Awards díján. Egy héten belül ez a második nemzetközi elismerés a sikeres adósságkezelésért - írta a pénzügyminiszter csütörtök reggel a Facebook-oldalán.

2022. Június 30. 14:06, csütörtök | Belföld

Magát tábornoknak adta ki a szélhámos, feleségét is átverte

Vádat emelt a Központi Nyomozó Főügyészség egy 53 éves férfi ellen, aki a feleségét is átverve, magát tábornoknak kiadva mintegy 150 millió forintot csalt ki több sértettől különböző előnyök ígéretével.