Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Május 24. 09:45, péntek | Belföld
Forrás: InfoVáros

Május a gyerekek hónapja

Május a gyerekek hónapja

Elérkezett a május a tavasz vége és egyben a győri Négy Évszak Fesztivál Tavaszi részének utolsó hónapja. Ez a hónap egyértelműen a gyerekeké. Győrben is rengeteg helyszínen várják színes programokkal Őket.

A győri Mobilisben kreatív programokkal, színházi előadással és a győri Arabona Parkour csapatának Szaltó a falon című bemutatkozójával egybekötve tartanak gyereknapot. A Holle Anyó Színház, Egér a Marson című előadása várja a kicsiket és nagyokat.

A Likócsi Közösségi házban sem feledkeznek meg a Nemzetközi Gyermeknap megtartásáról. Itt május 26-án délután 2 órától várják a legkülönfélébb programokkal a kicsiket és szüleiket. Ebben az évben bóbita szigetévé változik a Radó-Sziget, ahova szeretettel várják a gyerekeket! A sok érdekes programban Weöres Sándorra emlékezve, legszebb verseinek alakjai elevenednek meg. Pávaszem királykisasszony kastélyában ügyességi játékokat játszhatnak a gyerekek, a békakirállyal próbára tehetik ügyességüket, felépíthetik bóbita házát, kézműves foglalkozásokon szép tárgyakat bütykölhetnek. A színpadon közben bábosok és zenészek gondoskodnak a közönség szórakoztatásáról. Mindezeken felül játékbemutató, zsonglőrtanoda, körhinta és sok egyéb színes program várja a szigetre látogatókat!

Természetesen a győri állatkert sem marad ki a gyereknapi programot szervezők sorából. Az állatsimogatás és játszóház mellett ajándékokkal és meglepetéssel kedveskednek az őket meglátogató gyerekeknek. A Vaskakas bábszínház pedig ingyenes előadással ünnepli a gyereknapot. Végül, de nem utolsó sorban, a Győr Plázában ezen a napon délutántól játszóház, kézműves foglalkozások, vetélkedő és meglepetés fellépő is várja a gyerekeket!
Ismét érdemes Győrbe látogatni, gyermeknap alkalmából megannyi programmal szolgál a családoknak a város. Most már csak a jó időben kell reménykedni! A Győrbe látogató családok számára kínál nyugodt környezetben elérhető áron szállást a Hotel Paár Szieszta.

Hotel Paár Szieszta
9024 Győr, Attila u 41-43.
Tel./fax: +36 96/527-443
+36 96/427-444
E-mail: szieszta@hotelspaar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére