Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Október 28. 07:00, vasárnap | Helyi
Forrás: HétFő KC

Már több korosztályban szerepelnek sikerrel a HétFő KC kézilabdás lányai

Már több korosztályban szerepelnek sikerrel a HétFő KC kézilabdás lányai

Siker siker hátán!

Az Audi ETO KC által kiírt bajnokság 2012-2013. évi sorozatába már két korosztállyal nevezett be a HétFő KC csapata, ami az elvégzett kitűnő munka és a gyerekek egyre növekvő számának eredménye.

A teljesen újoncként pályára lépő U10-es csapat először mutatta meg tudását a Bercsényi Gimnáziumban rendezett mérkőzéseken. A Tatabánya gárdája ugyan még nehéz falatnak bizonyult, de mivel ebben a korosztályban szinte senkit nem ismertek, nem voltak túlzott elvárások, csupán a tisztes játék és a küzdelem. A lányok kissé megilletődtek a a sok néző, a hangzavar és a kemény küzdelem miatt, így egy nyerhető mérkőzést engedtek ki a kezükből. A Toldi DSE csapata ellen azonban az első mérkőzés rutinját beépítve, lelkes hozzáállással remek mérkőzést játszottak. A végét is bírták, hősiesen küzdve az 1 pontot begyűjtötték. Javításra az Utánpótlás Kézilabda Bajnokságban nyílt lehetőség, ahol már érvényesült a két csapat közti különbség, remek mérkőzésen megszületett az első győzelem, 18:10 a HétFő KC javára. A másik mérkőzés még kevesebb izgalmat hozott, HétFő KC-Pápai Kilián 12:0! Ezzel a középső korosztály is megmutatta, ott a helye a legjobbak között!
Az U10-es csapat Élő Kinga edzővel:


Az U12-es csapat szintén két fronton indított elsöprő rohamokat a kiírt bajnokságok trófeáinak elhódítására. Az Utánpótlás Kézilabda Bajnokság nyitó fordulóján szinte edzőmérkőzéseket játszottak a lányok. Három mérkőzés, három győzelem, emellett a gólkülönbség is magáért beszél. Remete Róbert alakulatában minden játékos szerephez juthatott, továbbá taktikai megoldások kipróbálása is előtérbe került.

Az eredmények: HétFő KC - Kőkuti Sasok( Tata) 13 : 5, HétFő KC- Pápai Kilián: 16 : 7, HétFő KC- Tatabánya : 15 : 0

Az ETO bajnokságot ott kezdték a lányok, ahol az Utánpótlás Bajnokságot befejezték. Az ősi rivális és tavaly óta jelentősen erősödött Ikervár csapatát úgy győzték le, hogy két meghatározó kezdő játékosukat sérülés miatt nélkülözték. Ennek ellenére, talán értük is küzdve, esélyt sem adtak ellenfelüknek, a végeredmény: HétFő KC-Ikervár DSE : 12 - 8. Soha nem látott különbségű győzelem! A másik mérkőzés szinte levezetés volt számukra. Minden játékos pályára lépett, az újoncok is bontogatták szárnyaikat, a Kazinczy ETO-t 23 : 10-re verték. A Bercsényi Gimnázium csarnoka a lányok teljesítményétől hangos, mind a vezetők, mind a szurkolók elismerően beszélnek küzdeni tudásukról, tehetségükről!
Az U12-es csapat Remete Róbert edzővel:


Az elődök teljesítményét figyelve elkezdődött a munka az U8-as korosztályban is. Megyesiné Árpási Judit kezei alá folyamatosan érkeznek a tehetséges kislányok. Ők is elkezdik a mérkőzések sorozatát, 2012. november 9-én már kézilabda tornán vesznek részt Ikerváron, ahol megmutathatják ügyességüket. A jelentkezéseket folyamatosan várják akár telefonon: 0630 859-2953, akár e-mailen: hetfokc@gmail.com, Érdemes felkeresni az egyesület honlapját is: www.hetfokc.hu ahol rengeteg információ olvasható a remek közösségről.
Az U8-as csapat Megyesiné Árpási Judit edzővel:


Címkék: kézilabda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 19:00, szombat | Helyi

Magyarországon hetente egy nő hal meg kapcsolati erőszak miatt

Rengeteg téves sztereotípia kapcsolódik a családon belüli erőszakhoz.

2024. Április 27. 16:00, szombat | Helyi

Közzétették a csornai termálfürdő árlistáját

A termálfürdő június elsején nyit.

2024. Április 27. 13:00, szombat | Helyi

Idén is várják a gyerekeket a tűzoltótáborba

Ott a helyed, ha szeretnéd megismerni a tűzoltók munkáját és felszereléseit!

2024. Április 27. 09:00, szombat | Helyi

Egy győri nőnek 48 millió forintja bánta a hiszékenységét

Megint az AnyDesk alkalmazás! Az elkövetők most banki alkalmazottnak, majd rendőrnek adták ki magukat.