Városlista
2022. augusztus 13, szombat - Ipoly

Hírek

2012. Február 15. 13:43, szerda | Belföld
Forrás: mno.hu

Márciusban jöhet az iPad 3

Márciusban jöhet az iPad 3

Március 7-én mutatkozhat be a legújabb Apple-tablet, amely még gyorsabb adatátvitelre lesz képes, mint a korábbiak. Többek között - az újdonságok sorát lásd cikkünkben.

Az iMore.com értesülései szerint az Apple március 7-én, szerdán mutatja be népszerű tabletje legújabb modelljét, az iPad 3-at. A dátum remekül passzolna a cég jól bejáratott marketing-gyakorlatához: a táblagép második verziója 2011. március 2-án, az „eredeti” iPad pedig 2010. január 27-én debütált – mindkettő szerdai nap volt.

IPad 3 találgatások

Apple iPad3: június előtt nem lesz kész
Ipad 3, négyszeres felbontással
Késik az iPad 3

Mivel a korábbi iPad-bemutatókat Steve Jobs, az Apple tavaly elhunyt legendás alapító-vezérigazgatója tartotta, több mint valószínű, hogy a rég várt sajtótájékoztatót utódja, Tim Cook fogja levezényelni.

A Wall Street Journal információi szerint az iPad 3 lehet az Apple első olyan mobileszköze, ami a rendkívül gyors adatátvitelt szavatoló negyedik generációs mobiltechnológiát, az LTE-t is támogatni fogja.

A lap értesüléseit a Computerworld.com által megkérdezett szakértők véleménye is alátámasztja. „Nagyon meglepne, ha az iPad 3 nem támogatná az LTE-t” - nyilatkozta Aaron Vronko, az iPhone, iPod és iPad-alkatrészek forgalmazására szakosodott Rapid Repair ügyvezető igazgatója. Vronko szerint több mint valószínű, hogy az Apple nem csak a táblagépeiben, hanem az idén bemutatásra kerülő új iPhone-okban is elérhetővé teszi az LTE-technológiát.

A szakemberek többsége szerint az iPad 3 az LTE-chip mellett jobb felbontású kijelzőt, gyorsabb – akár négymagos – processzort, és nagyobb beépített memóriát is kaphat. Az LTE-képes eszköz ára várhatóan 629 dollár körül alakul majd: ennyibe kerülnek most a 3G-kompatibilis iPad 2-k.

Brian Marshall, a Wall Street Journal elemzője szerint az Apple az új tablet piacra dobásával jelentősen, éves összevetésben akár 140 százalékkal növelhetné első negyedéves értékesítési mutatóit. Ez 11,3 millió darab eszköz kiszállítását jelentené.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 13. 09:52, szombat | Belföld

Baleset történt a Szigetfesztiválon

Megsérült egy artista cirkuszi előadás közben a Sziget fesztiválon pénteken.

2022. Augusztus 13. 07:00, szombat | Belföld

Űreszközökhöz fejlesztenek hőpajzsot a Debreceni Egyetemen

Nemzetközi űrtechnológiai projektben vesznek részt a Debreceni Egyetem (DE) természettudományi és technológiai karának kutatói egy EU HORIZON pályázat keretében:

2022. Augusztus 13. 05:00, szombat | Belföld

Bozótvágó késsel támadt ismerősére egy férfi a mozsgói szőlőhegyen

Emberölés kísérletének gyanúja miatt őrizetbe vettek egy szigetvári férfit, aki kedden, szerelemféltésből, ismerősére támadt a mozsgói szőlőhegyen - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken.

2022. Augusztus 12. 18:01, péntek | Belföld

Idős nőkre támadt, végül sikerült elfogni

A fővárosi nyomozók egy napon belül elfogták a férfit, aki a gyanú szerint tavaly novemberben két idős asszonyt is megtámadott, egyiküknek életveszélyes sérülést okozva. A nyomozás most fejeződött be