Városlista
2022. május 29, vasárnap - Magdolna

Hírek

2013. Január 04. 05:00, péntek | Belföld
Forrás: mno.hu

Még metrósabb lehet a következő Windows

Még metrósabb lehet a következő Windows

Friss pletykák szerint ráncfelvarrást kap a Windows 8 utódjának hagyományos felülete.

Az utóbbi körülbelül két évben brutális mennyiségű, Windows 8-cal kapcsolatos információt megszellőztetett PCBeta fórum magát a Microsoft munkatársának nevező egyik felhasználója nyilvánosságra hozott néhány információt az állítólag 2013 közepén érkező Windows „Blue”-ról. Mint már megírtuk, a pletykák szerint a redmondiak szakítottak az eddig használt kiadási ciklussal, helyette az Apple módszerével megegyező módon évente jöhet majd egy komoly frissítés az operációs rendszerhez.

A témához visszatérve, a forrás szerint minden téren lesznek újdonságok a Windows 8 „Blue” kódnévre hallgató frissítésében: a vállalat már a 6.3-as verziójú kernelt használhatja benne (ennek újdonságairól nem esett szó), a modern grafikus felületen különféle apróságok mellett a Windows Phone 8-ban látott módon válhattak átméretezhetővé a csempék, míg a hagyományos kezelőfelülete elvileg laposabb és letisztultabb lesz.

A Start menü klónokat áruló cégek nagy örömére a Windows 9-ként is emlegetett operációs rendszerbe a Microsoft nem szándékozza visszaépíteni a sokak által hiányolt „vezérlőközpontot”, ezen témában a vállalat hivatalos álláspontja egyébiránt az, hogy két hét alatt meg lehet szokni a menü hiányát.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 28. 18:16, szombat | Belföld

Barlangot találtak a fővárosban

Barlangot találtak a főváros II. kerületében, az Alsó Törökvész úton - közölte a kerület polgármestere csütörtökön a Facebook-oldalán.

2022. Május 28. 13:07, szombat | Belföld

Megnyílnak a tűzoltóságok gyereknap alkalmából vasárnap

Gyermeknap alkalmából megnyílnak a tűzoltóságok kapui az érdeklődők előtt vasárnap.

2022. Május 28. 08:03, szombat | Belföld

Áprilisban stabilizálódtak a földgázárak

Az orosz-ukrán konfliktus, valamint a háború következményeként hozott szankciós intézkedések hatására kiugró márciusi árak után áprilisban alacsonyabb áringadozások mellett

2022. Május 28. 07:00, szombat | Belföld

Az apa ölhette meg tizenéves lányait Aszódon

A gyanú szerint az apa megölte két tizenéves lányát Aszódon, majd öngyilkosságot kísérelt meg - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) pénteken a rendőrség honlapján.