Városlista
2021. június 17, csütörtök - Laura

Hírek

2017. Augusztus 25. 14:38, péntek | PR

Megbízható mintaszállítás

Megbízható mintaszállítás

A TamTraCo az évek során egészségügyi szállítás terén mondhatni piacvezető szereplővé nőtte ki magát.

Magyarország területén működik nagyrészt logisztikai tevékenységük, de egyre több megbízás jön külföldről is. Az ágazatban a szolgáltatás egyedinek számít, mivel államilag nem támogatott tevékenység ez az egészségügyhöz és egészségmegőrzéshez szükséges tevékenység, amely versenyképes szolgáltatást tesz lehetővé akár a határontúlon is. Egyre inkább növekvő tendenciát mutat azok száma, akik külföldön vállalnak munkát, vagy ott is alapítanak családot, de úgy gondolják, hogy Magyarországon szeretnék tudni egészségük megőrzéséhez szükséges mintákat. Biztonságos és költséghatékony megoldást jelent a TamTraCo szolgáltatása. A szállítás során különösen ügyelni kell a körülményekre, amelyek közül az egyik legfontosabb a hőmérséklet, valamint az idő. Határon túlról, vagy határon túlra történő nemzetközi mintaszállítás tulajdonképpen sürgősségi szállítást foglal magában. Az év minden napján 24 órás telefonos ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a transzportot a bejelentést követő 45 percen belül megindítják. Mindezek tekintetében a nemzetközi szállítási folyamatot folyamatosan nyomon követhetik, és pontosan ledokumentálják azt.

Legyen szó Németországról, Svájcról vagy Magyarországról, egy-egy beavatkozás rendkívül megterhelő lehet, a mintavétel vagy szülés után közvetlenül nem az ügyfelet terheli a papírmunkával, illetve a logisztikával járó plusz munka. A lebonyolítást és a szállításhoz kapcsolódó szervezést teljes egészében a cég végzi el. A külföldi fogadó intézménnyel történő egyeztetés után a szállítmányokat ütemezik, minőségbiztosítással összhangban végzik az idő- hőmérséklet-érzékeny minták megfelelő helyre eljutását. Nemzetközi szállítás tekintetében az ügyfeleket így megkímélik a különböző csomagküldő cégek expressz költségeitől, több kézen keresztülmenő ügyektől, küldeménykezelési hibák lehetőségétől. Végig szakszerűen történik a menedzselési folyamat a szállítás során, melyekről az ügyfelek időben értesítést is kapnak, ezáltal nyomonkövethetik azt.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 09. 15:41, szerda | PR

Vodka – mutatjuk, mit lehet róla tudni

Csak 18 éven felülieknek!

2021. Május 28. 15:00, péntek | PR

Sokszor rosszabb a levegő beltéren, mint az utcán

Akár 10-szer is nagyobb lehet a szennyezettség a házakban, mint kint Sokakat meglephet az a tény, hogy egy átlagos forgalmú városi utca levegője adott esetben tisztább lehet, mint egy nappalié. A legfrissebb tanulmányok szerint az ártalmas

2021. Május 21. 10:33, péntek | PR

Nem engednek a minőségből a Jánosik és Társai Kft.-nél.

Idén, a járványhelyzet miatt különleges szabályokat betartva világították át a Jánosik és Társai Kft.-t a külső auditorok. Az internetes technika segítségével, a szigorból semmit nem engedve, minősítették a céget.

2021. Május 17. 10:29, hétfő | PR

Hogyan szabadulj meg a „tilt” érzéstől egy pókerjátszmában?

Mi az a „tilt”?