Városlista
2023. október 2, hétfő - Petra

Hírek

2011. Szeptember 18. 14:29, vasárnap | Kék hírek
Forrás: HírTV

Meghalt, mire megérkeztek a mentők

Meghalt, mire megérkeztek a mentők

Halálra gázoltak egy kerékpáros nőt vasárnap hajnalban Zalaszentivánnál. A gázolót a rendőrség keresi.

A középkorú nőt vasárnap fél hat körül találták meg a Zalaszentiván és Pózva közötti úton. A láthatósági mellényt viselő, kerékpárral közlekedő nőt elgázolta egy jármű, melynek vezetője magára hagyva áldozatát, elhajtott a helyszínről. Mikor az arra közlekedők megtalálták a nőt, még életben volt, de állapota olyan súlyosnak bizonyult, hogy a mentők megérkezéséig belehalt sérüléseibe. A helyszínelés idejére az útszakaszt teljes szélességében lezárták. A rendőrség közúti baleset okozása és segítségnyújtás elmulasztása miatt indított eljárást, a gázoló azonosítása folyamatban van. (da)

HavariaPress

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 30. 08:49, szombat | Kék hírek

Ittasan, forgalommal szemben hajtott egy 19 éves fiatal a 8-ason

Bejelentés érkezett a rendőrségre szeptember 29-én 22 óra 10 perckor, hogy a 8-as számú főúton Veszprém külterületén egy sötét színű gépjármű a forgalommal szemben halad.

2023. Szeptember 27. 06:00, szerda | Kék hírek

Rendőrökre lőttek rá Mórahalom közelében

Rálőttek egy szerb-magyar közös járőrcsoportra a határ vajdasági oldaláról Mórahalom közelében; senki sem sérült meg - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kedden a rendőrség honlapján.

2023. Szeptember 26. 12:02, kedd | Kék hírek

ORFK: a rendőrség nevében küldenek SMS-t csalók

A rendőrség nevével visszaélve küldenek adathalász SMS-t csalók - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata kedden közleményben.

2023. Szeptember 25. 15:46, hétfő | Kék hírek

Mentősökre támadt egy ittas férfi, vádat emeltek ellene

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt vádat emelt a Miskolci Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki ittasan az őt ellátó mentősökre támad.