Városlista
2022. augusztus 13, szombat - Ipoly

Hírek

2011. Október 28. 07:49, péntek | Bulvár
Forrás: STOP

Meglepetéssel készül Gesztesi Károly, falni fogja a nép

Meglepetéssel készül Gesztesi Károly, falni fogja a nép

Gesztesi Károly ki sem látszik a munkából. Sorozatbeli karaktere szerelemre lobban, aminek hamarosan mi is szemtanúi lehetünk, eközben CD-t és könyvet készít, ami ígérete szerint bestseller lesz.

- A Jóban Rosszban Attilájaként hamarosan központi helyem lesz a sorozatban, a szerepem szerint új szerelem szövődik köztem és egy új hősnő között, akit Ullmann Mónika alakít majd - mesélte a színész az Új Ásznak.

- Ünnepi CD-n is dolgozom, karácsonyi dalokkal, nagyrészt feldolgozásokkal, szimfonikus zenekari kísérettel. Könyvvel is készülök, ami várhatóan bestseller lesz, de erről csak annyit árulhatok el, hogy egy igazi magyar krimi, a címe: Ha eljön a jeges - tette hozzá Gesztesi Károly.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 13. 10:54, szombat | Bulvár

Lekapcsolták a gépekről a súlyosan megsérült Anne Heche amerikai színésznőt

Meghalt Anne Heche amerikai színésznő, aki olyan súlyos agysérülést szenvedett múlt heti autóbalesetében, hogy életét nem lehetett megmenteni. Gépekkel csak addig tartották életben, amíg eldőlt, mi lesz ép szerveivel.

2022. Augusztus 11. 09:07, csütörtök | Bulvár

Milky Chance a Szigeten: a YouTube gyermekei vagyunk

A YouTube gyermekei vagyunk, sokat köszönhetünk a csatornának, és a közösségi médiát igyekszünk tudatosan használni.

2022. Augusztus 10. 13:08, szerda | Bulvár

Kiderült, hogy kik a Sziget legdrágább előadói

A szerdán kezdődő Sziget fesztivál két legdrágább fellépője Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.