Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Augusztus 27. 13:00, kedd | Helyi
Forrás: HétFő KC

Megszorították a magyar bajnokot a HétFő KC-s lányok

Megszorították a magyar bajnokot a HétFő KC-s lányok

Sikeres szereplés a IV. Nyári Kézilabda Fesztiválon.

Az Audi ETO KC támogatásával, az idei évben először vett részt a HétFő KC jelenleg már U13-as csapata a IV. Nyári Kézilabda Fesztiválon, Budapesten. A három napos torna kihívást jelentett a csapat számára, hiszen a nevezett csapatok közül eddig csak a Vác gárdáját ismerték közelről, a többit pedig „csak” az eredményeikről.

A csapatok között megtalálható volt a 2012/2013-as szezon korosztályos magyar bajnoka, az FTC, aki kettő csapatot is indított, illetve a korosztály jelenlegi országos 2. helyezettje, az Angyalföldi Sportiskola is! További nevezettek a Pénzügyőr Spartacus, akik nagyon sikeresen szerepelnek a Budapesti Bajnokságban, valamint a Százhalombatta Vuk SE csapata.

A körmérkőzések során a nagynevű ellenfeleket sikerült megszorítaniuk, sőt a Fradi második csapata ellen kis szerencsével és több rutinnal még a győzelem is benne volt a pakliban! A mérkőzést végig vezetve meglepték a Fradi többszörös válogatott edzőjét, Ballainé Szarka Évát is, aki négyszeres magyar bajnok, tizenkétszeres válogatott, ötszörös magyar kupa győztes, KEK döntőben, BEK elődöntőben játszott. Az utolsó pillanatokban kissé megremegett a kéz, a lányok nem koncentráltak, így a nagy siker elmaradt. A Vác, a Pénzügyőr Spartacus és a Százhalombatta csapata azonban nem jelentett akadályt, így megérdemelten végeztek a negyedik helyen, ami kis szerencsével dobogót ért volna. A torna első helyezettje a magyar bajnok FTC, ezüstérmes a magyar bajnoki második ASI., a harmadik pedig az FTC másik csapata lett. Ilyen névsorban végeztek a HétFő-s lányok a negyedik helyen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 16:00, csütörtök | Helyi

Rábatamási határában teljesítette apja végakaratát az egykori amerikai katona lánya

Mi történt a világháborúban az amerikai bombázóval Rábatamási fölött?

2024. Május 02. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Május 02. 09:00, csütörtök | Helyi

Az időjárás kedvez a közeledő szúnyoginváziónak

Mi a teendő a ház körül?

2024. Május 01. 16:00, szerda | Helyi

Vitnyéden is összeszedték a szemetet

Te Szedd!