Városlista
2022. október 2, vasárnap - Petra

Hírek

2013. Január 29. 10:51, kedd | Belföld
Forrás: mno.hu

Megtriplázta népszerűségét a Windows Phone 8

Megtriplázta népszerűségét a Windows Phone 8

Bár Amerikában nincs nagy sikere, Európában egyre kedveltebb a Microsoft mobilos platformja.

A Microsoft Windows Phone 8-cal kapcsolatos hadjárata már most meghozta az eredményét, legalábbis ezt bizonyítják a legfrissebb fogyasztókkal kapcsolatos elemzés adatai, amelyek a Kantartól származnak. A hírek szerint a Windows Phone közel megtriplázta Nagy-Britanniában a részesedését, 2,2 százalékról 5,9-re nőtt 2012. utolsó negyedévére.

Európa több területén is hasonló siker született, így például Olaszországban is, ahol mostanra éves szinten több mint 10 százalékkal emelkedett a részesedésük, 13,9 százalékra. Ennek ellenére a platformra még igen hosszú út vár, ha utol akarja érni az Androidot és az iOS-t. A Google Kínában, Spanyolországban, Ausztráliában és Németországban is az első, míg az Apple Japánban és Amerikában van élen.

A Windows Phone teljesítménye ugyanakkor a kínai és az amerikai piacokon továbbra is alulmúlja a várakozásokat. Mivel a világ két legnagyobb piacáról van szó az okostelefon-ágazatban, ezért ez egy további kihívás marad a redmondiak számára. A Microsoft számára reménykeltő lehet a Windows Phone 7.8 érkezése, illetve az olcsóbb készülékek, mint például a Nokia Lumia 620 elérhetősége is.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 02. 11:07, vasárnap | Belföld

Helikopteres tanfolyam miatt hétfőtől nagyobb zaj várható Veszprém és Somogy megyében

Intenzív hanghatásra kell számítani egy nemzetközi helikopteres harcászati oktatótanfolyam miatt hétfőtől október 21-ig Veszprém megyében és Somogy megye északi részén - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM).

2022. Október 02. 06:00, vasárnap | Belföld

Orbán: épségben át kell vinni a hazát a túlpartra

Ki kell bírni a próbatételeket és \"épségben át kell vinnünk hazánkat a túlsó partra, egymásba kapaszkodva és bízva az Úristenben, nem az áradatra, hanem mindig a partra figyelve\".

2022. Október 01. 19:59, szombat | Belföld

Sokat érhetnek ezek a számok!

Az ötös lottó nyerőszámai: