Városlista
2022. október 7, péntek - Amália

Hírek

2021. December 21. 16:02, kedd | PR
Forrás: 24/7

Megújítanánk otthonunk arculatát az új évben? Így tegyük!

Megújítanánk otthonunk arculatát az új évben? Így tegyük!

Hamarosan új év kezdődik, ezzel együtt hamarosan a lakásfelújítások ideje is.

Az év elejével sokan vannak úgy, hogy ez egy remek alkalom a tiszta lappal való kezdésnek, amikor új dolgokba vághatunk, a régi helyett jobban, okosabban, egészségesebben csinálhatjuk, ami eddig. Ilyenkor sokan szánják rá magukat a régóta halogatott dolgokra, nem csak a mindig holnaptól induló fogyókúrák kezdete ez, hanem a takarítások, átalakítások, felújítások tervezésének ideje is. Az újév első napján, de a másodikon mindenképpen eléri az embert valamiféle tettvágy, és dacára a januári komor időjárásnak, cselekedni akar.

Ahogy az ünnepek végével, egy újabb év kezdetével a karácsonyi dekorációk is visszakerülnek a szekrénybe, átadni a helyüket a soron következőnek, eljön az alkalom is a megújulásra. Nagyobb ívű átalakításokhoz, lakásfelújításokhoz viszont a már emlegetett január nem a legideálisabb, ezzel szemben a belső terek átkomponálását ilyenkor is megtehetjük. A legegyszerűbben a kárpitokkal és a textilekkel tudunk átalakításokat eszközölni, ezek segítségével egészen új oldalát mutathatja meg egy-egy helyiség.

Cseréljünk függönyt, szőnyeget, párnahuzatot, ágytakarót! Ha nagyon vágyunk már a megújulásra, de a munkálatokkal tavaszig várni kell, akkor apró dolgokkal is elkezdhetjük, például egy új szőnyeg beszerzése a szőnyeg outlet kínálatából, ez nem csak pénztárcabarát megoldás, ami a karácsonyi kiadások után nem elhanyagolható, de a változás felé vezető úton a legelső lépés. Ha már régóta vágytunk egy puhább szőnyegre, nem kell a régit sem kidobni, sőt, képezzünk a már meglévőn az újjal még egy réteget!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 03. 15:34, hétfő | PR

Újbudán szolgáltat a Jánosik Kft.

Száz objektumban, mintegy 52 ezer négyzetméteren végeznek napi karbantartási feladatokat.

2022. Október 01. 11:11, szombat | PR

Ezek a keltetés fortélyai

A keltetés hosszú és fáradtságos folyamat (különösen a kotlósnak). De megéri energiát fektetni belé, hiszen a befejezését követően vidám csipogás tölti majd meg a baromfiudvart.

2022. Szeptember 27. 09:56, kedd | PR

9 elengedhetetlen eszköz, ha sokat utazunk

Ha digitális nomádként dolgozunk, vagy csak gyakran szeretünk új helyeket felfedezni, érdemes minél felkészültebben belevágni az utazásokba.

2022. Szeptember 22. 13:19, csütörtök | PR

K&H: mennyibe kerül a mozi? Mi lesz a zsebpénzzel? a gyerekek élete is drágább lett

Egyre drágábbak a meglóduló infláció miatt az iskolások hétköznapjai, például a menzákon jelentős drágulás figyelhető meg.