Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2021. December 21. 16:02, kedd | PR
Forrás: 24/7

Megújítanánk otthonunk arculatát az új évben? Így tegyük!

Megújítanánk otthonunk arculatát az új évben? Így tegyük!

Hamarosan új év kezdődik, ezzel együtt hamarosan a lakásfelújítások ideje is.

Az év elejével sokan vannak úgy, hogy ez egy remek alkalom a tiszta lappal való kezdésnek, amikor új dolgokba vághatunk, a régi helyett jobban, okosabban, egészségesebben csinálhatjuk, ami eddig. Ilyenkor sokan szánják rá magukat a régóta halogatott dolgokra, nem csak a mindig holnaptól induló fogyókúrák kezdete ez, hanem a takarítások, átalakítások, felújítások tervezésének ideje is. Az újév első napján, de a másodikon mindenképpen eléri az embert valamiféle tettvágy, és dacára a januári komor időjárásnak, cselekedni akar.

Ahogy az ünnepek végével, egy újabb év kezdetével a karácsonyi dekorációk is visszakerülnek a szekrénybe, átadni a helyüket a soron következőnek, eljön az alkalom is a megújulásra. Nagyobb ívű átalakításokhoz, lakásfelújításokhoz viszont a már emlegetett január nem a legideálisabb, ezzel szemben a belső terek átkomponálását ilyenkor is megtehetjük. A legegyszerűbben a kárpitokkal és a textilekkel tudunk átalakításokat eszközölni, ezek segítségével egészen új oldalát mutathatja meg egy-egy helyiség.

Cseréljünk függönyt, szőnyeget, párnahuzatot, ágytakarót! Ha nagyon vágyunk már a megújulásra, de a munkálatokkal tavaszig várni kell, akkor apró dolgokkal is elkezdhetjük, például egy új szőnyeg beszerzése a szőnyeg outlet kínálatából, ez nem csak pénztárcabarát megoldás, ami a karácsonyi kiadások után nem elhanyagolható, de a változás felé vezető úton a legelső lépés. Ha már régóta vágytunk egy puhább szőnyegre, nem kell a régit sem kidobni, sőt, képezzünk a már meglévőn az újjal még egy réteget!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:10, péntek | PR

A multifunkcionalitás a stílusjegyek kombinálásában is nyerő választás!

A mai gyors tempójú világban, ahol minden perc számít, a többfunkciós ruhadarabok és kiegészítők kiemelkedő szerepet kapnak a divatiparban.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját