Városlista
2021. október 28, csütörtök - Simon

Hírek

2020. Július 28. 11:18, kedd | PR
Forrás: 24/7

Megvan már a megfelelő felszerelése a horgász szezonhoz?

Megvan már a megfelelő felszerelése a horgász szezonhoz?

Mindenki maga dönti el, hogy mivel tölti el a szabadidejét.

Ahány ember, annyi szokás, tartja a mondás is, és ez kimondottan igaz lehet arra is, hogy ki milyen hobbit választ magának. Egy zajos, és zsúfolt hét után rendkívül feltudja tölteni az embert, ha egy kicsit elvonulhat egy csendes és nyugodt helyre, és rendezni tudja a gondolatatit. Remek lehetőséget biztosít erre a napjainkban is nagy népszerűségnek örvendő horgászat! Amikor valaki a pecázás mellett dönt, nem csak a felgyülemlett stresszt tudja könnyen elengedni az itt töltött idő alatt, de a horgára akadt halakból finom lakomát is készíthet a családjának!

Aki volt már horgászni, az tudja, hogy ez egy kimondottan eszköz igényes hobbinak tekinthető. A jó idő beköszöntével éppen ezért érdemes elkezdeni beszerezni a megfelelő felszerelést annak érdekében, hogy mikor indul a horgászszezon, már csak útra kelljen kelni a nagy fogás reményében. Szerencsére csak az engedély megszerzéséhez kell személyesen elmenni, a szükséges kellékeket azonban már online is be lehet szerezni akkor, ha jó helyen keresgél az ember. Már többen is felkészültek a nyári horgász szezonra.A linkelt oldalon minden olyan pecázáshoz nélkülözhetetlen felszerelést be lehet szerezni, amire egész biztosan szükségünk lesz egy horgászat során.

Legyen szó a horgászbotról, a horogról, az orsóról, a csaliról, a halhálóról, vagy esetleg a pecázáshoz szükséges ruházatról, az EMAKI oldalán egy helyről tudsz majd beszerezni mindent! Miért olyan lényeges ez? Egyrészről spórolni tudsz a postaköltségen, ha nem több helyről intézed a rendelést, másrészről nem kell azon izgulni, hogy mindig otthont tudsz-e lenni, amikor a futár a különböző helyről rendelt csomagokat hozza majd. Kezelőbarát felületüknek hála ezen az oldalon gyorsan megtudod majd keresni a közel 4000 horgászkellék közül azt, amire szükséged van. A meleg idő megérkeztével azonban számos egyéb eszközre is szükség lehet otthon annak érdekében, az időt kellemesen tudjuk eltölteni.

Legyen szó hobbiról, vagy kerti munkáról, náluk mindent meg lehet majd találni, és a rendelés után néhány napon belül már a kezünkben is tarthatjuk a kiválasztott darabokat. Érdekel, hogyan lehet szép és ápolt a kerted? Náluk sok hasznos cikket találhatsz majd ebben a témában! Érdemes lesz rendszeresen felnézni erre az oldalra, hiszen a folyamatosan frissülő cikkek mellett mindig készülnek valamilyen remek akcióval az őket választóknak. Kérdések estén pedig nem csak elektronikasan lehet őket megkeresni, de akár telefonon is. Szánjunk magunkra is egy kis időt a nyáron, töltődjünk fel egy csendes, ám annál izgalmasabb horgászat alatt!

Címkék: horgász

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 27. 09:56, szerda | PR

Hogyan spóroljunk a vízzel?

Spórolni a vízzel minden szempontból kifizetődő.

2021. Október 22. 09:17, péntek | PR

Fogadjunk, de miben?

Amióta világ a világ az emberek szeretik kockáztatni Fortuna kegyeit, meg persze keresni is őket. A történelem alakulása során hamar felbukkantak azok a versenyszámok, ahol a licitálásé volt a főszerep.

2021. Október 18. 14:11, hétfő | PR

A férfi softshell kabát nélkülözhetetlen a gardróbból, de nemcsak a szükség miatt!

Ősszel és télen elengedhetetlenek azok a ruhadarabok, amik nemcsak kényelmesek, hanem kellő védelmet biztosítanak a zord környezeti hatásokkal szemben.

2021. Október 15. 13:21, péntek | PR

Ismét MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Ötödször nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.