Városlista
2022. július 2, szombat - Ottó

Hírek

2015. Május 08. 10:00, péntek | PR
Forrás: origo.hu

Megvan, melyik lett idén az Év Autója

Megvan, melyik lett idén az Év Autója

Az eredmény nem okozott meglepetést.

A várakozásoknak megfelelően a Volkswagen Passat nyerte a 2015-ös európai Év Autója-címet, 340 pontot gyűjtött, míg a második Citroën C4 Cactus "csak" 248-ig jutott. Nem meglepetés a Mercedes-Benz C osztály harmadik helye sem, a Ford Mondeónak ezúttal be kellett érnie a negyedik hellyel. A döntőbe jutott hét autó közül a Renault Twingo kapta a legkevesebb szavazatot.

Négyhengeres dízelből a Volkswagen előtt még senki sem préselt ki 240 lóerőt, az új Passat azonban egyéb műszaki csemegéket is tartogat: dugóban simán elvezeti magát, és akkor is átveszi az irányítást, ha a vezetője rosszul van. Külön kiemelték azt is a díjkiosztón, hogy a modern dízelek alternatívájaként plug-in hibrid változatban is kapható.

Bőröndfogantyúk ajtóbehúzóként? Kanapé az első ülések helyén? Felfelé nyíló kesztyűtartó, és plafonból robbanó utasoldali légzsák? Ezek mind úgy hangzanak, mintha egy még mindig tanulmányfázisban tartó autóról lenne szó, pedig nem, a C4 Cactus ilyen jóságokkal próbálja elvarázsolni a népet, és mindezt megfizethető áron adja.

Az új Mercedes-Benz C osztályt minden eddiginél jobb vezetni. A légrugózás és a vele járó ötféle (Eco, Comfort, Sport, Sport+, Individual) beállítási mód mindegyike sajátos karaktert ad az autónak, az új C osztály nem csak a konzervatív ízlésnek próbál megfelelni. Ennyire sportos igazából még soha nem volt a C osztály, ami a háromféle külsőt is figyelembe véve a fiatalok felé való nyitást jelzi.

Kattintson a hirdetésre, és közvetlen eljut az adott cég szolgáltatásaihoz:

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 27. 14:49, hétfő | PR

A CE-Connector folytatódik!

1. június végén befejeződik a CE-Connector EU által finanszírozott, 3 éves előkészítő szakasza.

2022. Június 23. 09:48, csütörtök | PR

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Lezajlott a Szikvízkészítők Nemzetközi Konferenciája Gyulán (2022. június 10-11.)

2022. Június 18. 10:26, szombat | PR

A kényelem és a sokszínűség is jellemzi az online sportfogadást

A sportfogadás, így az online sportfogadás is egyfajta lehetőséget nyújt a rajongóknak, hogy különböző játékokkal játszanak.

2022. Június 17. 08:00, péntek | PR

NATO kompatibilis a Jánosik Kft

Az AQAP 2110 katonai normatíva szerinti katonai minőségirányítási rendszer ellenőrzése sikerrel zárult a Jánosik és Társai Kft-nél.