Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Május 08. 10:00, péntek | PR
Forrás: origo.hu

Megvan, melyik lett idén az Év Autója

Megvan, melyik lett idén az Év Autója

Az eredmény nem okozott meglepetést.

A várakozásoknak megfelelően a Volkswagen Passat nyerte a 2015-ös európai Év Autója-címet, 340 pontot gyűjtött, míg a második Citroën C4 Cactus "csak" 248-ig jutott. Nem meglepetés a Mercedes-Benz C osztály harmadik helye sem, a Ford Mondeónak ezúttal be kellett érnie a negyedik hellyel. A döntőbe jutott hét autó közül a Renault Twingo kapta a legkevesebb szavazatot.

Négyhengeres dízelből a Volkswagen előtt még senki sem préselt ki 240 lóerőt, az új Passat azonban egyéb műszaki csemegéket is tartogat: dugóban simán elvezeti magát, és akkor is átveszi az irányítást, ha a vezetője rosszul van. Külön kiemelték azt is a díjkiosztón, hogy a modern dízelek alternatívájaként plug-in hibrid változatban is kapható.

Bőröndfogantyúk ajtóbehúzóként? Kanapé az első ülések helyén? Felfelé nyíló kesztyűtartó, és plafonból robbanó utasoldali légzsák? Ezek mind úgy hangzanak, mintha egy még mindig tanulmányfázisban tartó autóról lenne szó, pedig nem, a C4 Cactus ilyen jóságokkal próbálja elvarázsolni a népet, és mindezt megfizethető áron adja.

Az új Mercedes-Benz C osztályt minden eddiginél jobb vezetni. A légrugózás és a vele járó ötféle (Eco, Comfort, Sport, Sport+, Individual) beállítási mód mindegyike sajátos karaktert ad az autónak, az új C osztály nem csak a konzervatív ízlésnek próbál megfelelni. Ennyire sportos igazából még soha nem volt a C osztály, ami a háromféle külsőt is figyelembe véve a fiatalok felé való nyitást jelzi.

Kattintson a hirdetésre, és közvetlen eljut az adott cég szolgáltatásaihoz:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.

2024. Március 12. 10:01, kedd | PR

Hogyan legyünk produktívak

Bevált stratégiák