Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Július 25. 14:47, szerda | Belföld
Forrás: mti

Megvert két nő és egy férfi egy benzinkutast Zalaegerszegen

Megvert két nő és egy férfi egy benzinkutast Zalaegerszegen

Garázdaság miatt indult eljárás két nő és egy férfi ellen, akik kedd este bántalmaztak egy benzinkutast Zalaegerszegen - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán a rendőrség honlapján.

A 46 éves és a 23 éves nő, valamint a 22 éves férfi kedden kora este tankolni állt meg egy személyautóval Zalaegerszegen, a Balatoni úton lévő egyik benzinkútnál. Szóváltásba keveredtek a kútkezelővel, majd a kiabálást tettlegesség követte, a két nő és férfi társuk többször arcon és fejen ütötte a benzinkutast.

A bántalmazásnak a kútkezelő egyik kollégája vetett véget.

Az elkövetők elhagyták a helyszínt, de a rendőrök néhány perccel később a közelben elfogták őket. Mindhármuk ellen garázdaság gyanúja miatt indítottak eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.