Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2022. Március 10. 17:40, csütörtök | Helyi
Forrás: Papp József

Mekkora szégyen az, hogy valószínűleg Csorna az egyetlen magyar város, amelyiknek az önkormányzata nem ünnepli a márciusi forradalmat?

Mekkora szégyen az, hogy valószínűleg Csorna az egyetlen magyar város, amelyiknek az önkormányzata nem ünnepli a márciusi forradalmat?

Nem a város szégyene, hanem az önkormányzati vezetés szégyene.

Csornán a művelődési központban Kovácsné Varga Ildikó ellenzéki képviselőjelölt és Ujhelyi István EU parlamenti képviselő tartott választási fórumot szerda délután.

A fórum végén Kovácsné Varga Ildikó képviselőjelölt bejelentette, hogy Csorna polgármesterétől azt a tájékoztatást kapta telefonon, hogy az önkormányzat ebben az évben nem szervezi meg a városi ünnepséget. Az intézményeket, szervezeteket, korábbi résztvevőket és koszorúzókat értesítették, hogy ha valamit akarnak, intézzék maguknak. Ez szégyen. Nem a város szégyene, hanem az önkormányzati vezetés szégyene. Ezért az Egységben Magyarországért ellenzéki szövetség meghív mindenkit, hogy március 15-én 9.30-kor a Petőfi téren a Petőfi szobornál emlékezzenek együtt a márciusi ifjakra, a magyar polgári forradalomra.

- Aki igazán szereti a hazáját, akinek a hazaszeretet nem csak egy jelszó, aki büszkén viseli a kokárdát, aki méltó módon meg akar emlékezni a dicsőséges 1848 márciusi forradalomról, az jöjjön el, hozzon egy szál virágot vagy egy kis papír zászlócskát, emlékezzünk, ünnepeljünk együtt.- mondta a Kovácsné Varga Ildikó.

A témában írt erősen szubjektív, szókimondó posztomat a Facebook oldalamon lehet elolvasni.

Címkék: március 15

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:00, csütörtök | Helyi

Az időjárás kedvez a közeledő szúnyoginváziónak

Mi a teendő a ház körül?

2024. Május 01. 16:00, szerda | Helyi

Vitnyéden is összeszedték a szemetet

Te Szedd!

2024. Május 01. 13:00, szerda | Helyi

Lomtalanítás Rábatamásiban

Hulladékot csak rábatamási lakcímmel rendelkező személy adhat le.

2024. Május 01. 09:00, szerda | Helyi

Május egytől új nyitvatartással látogathatók a nemzeti park bemutatóhelyei

Lászlómajor Bemutató Majorság és az öntésmajori Hanság Élővilága Kiállítás.