Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. Július 06. 16:00, szerda | Helyi
Forrás: saját forrás

Mennyire ismered Csornát és Kapuvárt?- utolsó forduló

Mennyire ismered Csornát és Kapuvárt?- utolsó forduló

Ismerd fel, játssz velünk!

Három hete játékra hívtuk az olvasóinkat. Kellemes játékra, hisz nem kell legyőzni senkit, nem kell küzdeni a nyereményért (nincs nyeremény), inkább csak kicsit próbára tesszük a városismeretünket. A következő hetekben 24 óránként felteszünk egy csornai vagy egy kapuvári fotót ide az Inforábaköz híreibe. Minden nap 16 órakor kezdődik a játék. Természetesen nem csak csornai és kapuvári olvasóink játszhatnak. Azt elismerjük, ők előnyben vannak a többiekkel szemben, hiszen lakhelyük egy-egy részletét láthatják a képeken, amik mellett lehet, hogy nap mint nap elmennek. Most az is kiderül, nyitott szemmel járnak-e?

Nem kell mást tenni, mint az Inforábaköz facebook oldalán megosztott hír alá kommentben odaírni, hogy az olvasó szerint a két város melyik jellemző részletét kapta lencsevégre fotós kolléganőnk. A facebook megosztáson nem fog látszani a feladvány, azt a hírre kattintva lehet megnézni. A megfejtéseket viszont az Inforábaköz facebook oldalán megosztott hír alatt kommentben kérjük megírni!
Ha valaki eltalálja a jó megoldást, azzal nincs vége a játéknak. Lehet egyetérteni, újra beírni kommentbe ugyanazt a megfejtést, lehet vitatni, más megfejtést beírni. Minden feladvány egy napig él, 24 óra elteltével az eredeti cikkben közöljük a helyes megfejtést, és ezzel egyidőben az Inforábaközön közzétesszük az új feladványt, amit újra megosztunk az Inforábaköz Facebook oldalán.

Lássuk az utolsó feladványt!

Köszönjük, hogy játszottál velünk! Holnaptól újra játék, de az már nyereményekért. Új játékunkban Veréb fesztivál páros belépőket nyerhettek!

(Ha nagyobb méretben szeretnéd megnézni a fotót, jobb egérgombbal kattints rá, majd utána kattints a "Kép megnyitása új lapon" menüpontra)

Ismerd fel!

Kapuvár Rábaközi Művelődési Központ

Címkék: fotó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 16:00, csütörtök | Helyi

Rábatamási határában teljesítette apja végakaratát az egykori amerikai katona lánya

Mi történt a világháborúban az amerikai bombázóval Rábatamási fölött?

2024. Május 02. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Május 02. 09:00, csütörtök | Helyi

Az időjárás kedvez a közeledő szúnyoginváziónak

Mi a teendő a ház körül?

2024. Május 01. 16:00, szerda | Helyi

Vitnyéden is összeszedték a szemetet

Te Szedd!