Városlista
2022. augusztus 13, szombat - Ipoly

Hírek

2020. Október 09. 11:35, péntek | PR
Forrás: 24/7

Mi a stílus? Hogyan legyünk stílusosak?

Mi a stílus? Hogyan legyünk stílusosak?

A stílus, a divatos öltözködés egy kiforrott személyiséget takar.

Aki tudja, hogy milyen ruhák állnak neki jól és ezeket remekül is tudja párosítani, azt bizonyítja, hogy nem csak a ruhákhoz ért, nem csak azt tudja, hogy milyen ruhák állnak neki jól, hanem bizony önmagát is ismeri az illető és azt is nagyon jól tudja, hogy mely ruhákban érzi magát jól és kényelmesen.

A stílusos emberek olyan ruhákat és színkombinációkat tudnak összeállítani, amelyekben nem csak jól érzik magukat, hanem ezek a ruhák a személyiségüket is jól tükrözik. A stílusos emberek nem foglalkoznak senki mással, csakis önmagukkal, hiszen rendelkeznek annyi önbizalommal, hogy tisztában vannak az értékeikkel és azzal is, hogy mi áll jól nekik és milyen ruhákat kell messziről elkerülniük.

A stílusos emberek a napot azzal kezdik, hogy kiválasztják az aznapi ruhadarabjaikat, hiszen tudják, hogy a jó megjelenés pozitívan hat a hangulatukra és az öltözködés, a stílusos öltözködés meghatározza a napjukat is, legyen szó munkáról, vagy más tevékenységekről.

A stílusos ember további jellemzői

Azok, akik szeretik a divatot, és szeretnek divatosan öltözködni, okos döntéseket hoznak, amikor elmennek vásárolni és nem követnek el divat bakikat. Olyan termékeket vásárolnak, amelyek színben és anyagban is passzolnak hozzájuk. Ezek az emberek adnak a minőségre is. Mindezek ellenére kellő rugalmassággal rendelkeznek, hiszen a divat folyamatosan változik, így a stílusos emberek nagyon jól alkalmazkodnak ezekhez a változásokhoz. A divatosan öltözködő emberekre nem jellemző a stílus hiba, még akkor sem, ha a divat sokat változik egy-egy év alatt, hiszen tisztában vannak az erőségeikkel, a gyengeségeikkel és csakis az egyéniségüknek megfelelő ruhadarabokkal lépnek ki az üzletekből.

Az elegáns emberek kissé filozofikusak is, hiszen határozott véleményük van a ruhákról, azok anyagáról, a ruhák szabásáról és a színkombinációkat is ismerik. Még férfiak közül is egyre többen vanank, akik tudják, hogy milyen színű öltönyt illik felvenni egy-egy cipőhöz, azaz a kisujjukban van a férfi divat.

A divatot követő nők is törődnek a részletekkel. Először is ismerik önmagukat, az alakjukat és azt is tudják, hogy az alakjukat mely ruhák emelik ki leginkább és milyen ruhadarabok nem állnak jól nekik. A stílusos nők, ismerik a női divat rejtelmeit és tudják, hogy milyen szoknyához, milyen cipőt húzzanak, de akkor sem jönnek zavarba, ha a kiegészítők kerülnek szóba.

A stílust követő férfiak és nők remekül választják meg a kiegészítőiket is és különös gonddal viseltetnek a ruháik iránt, azaz megfelelően karbantartják azokat. Számukra a jó megjelenéshez tartozik a megfelelő frizura és smink kiválasztása is. Nem csak a ruhaválasztásuk okos, hanem ahogyan kombinálják és viselik azokat.

Címkék: divat, stílus

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 12. 10:06, péntek | PR

K&H: többe kerülhet az iskolakezdés – mennyivel drágultak a „gyerekslágerek”? felfelé mennek az árak

Budapest, 2022. augusztus 12. – Az infláció az iskolakezdésre is hatással van, a szülőknek a korábbinál nagyobb kiadásokkal kell számolniuk.

2022. Augusztus 10. 20:29, szerda | PR

Az 5 legnagyobb kaszinó jackpot nyeremény

Te is kaphatsz tippeket arról, hogy hogyan nyerhetsz akár elképesztő összegeket is!

2022. Augusztus 08. 16:26, hétfő | PR

Újabb takarítási pályázaton nyert a Jánosik Kft.

A világ egyik legnagyobb családi vállalatánál, a mintegy 83 ezer munkavállalót foglalkoztató -

2022. Augusztus 03. 15:27, szerda | PR

Kezdődik az európai futball szezon

Célkeresztben az angol Premiere League