Városlista
2022. július 1, péntek - Annamária

Hírek

2011. November 05. 14:53, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Mi van Beckhaméknél? Az egyik bekattant, a másik őrjöng

Mi van Beckhaméknél? Az egyik bekattant, a másik őrjöng

Kezd beleőrülni az anyaszerepbe Victoria Beckham. Csak a kislányával hajlandó foglalkozni, a fiait és a férjét teljesen elhanyagolja. A környezetében élők is megdöbbenve figyelik a focistafeleség viselkedését.

- Harper édes kisbaba, de nem teljesen normális az, amit Victoria művel vele. Valósággal szerelmes a lányába. Persze azt mindenki tudta, hogy egész életében kislányt szeretett volna, de akkor is túlzás ez. A fiait sosem rajongta körbe ennyire - nyilatkozott egy bennfentes az egyik magazinnak.

Victoria mindenhová magával cipeli pár hónapos kislányát.- Kezd teljesen bekattanni! David persze őrjöng, mert néha még neki sem hajlandó átadni a lányát. De ami még aggasztóbb: a fiúk viszonya is teljesen megromlott az anyjukkal. Úgy érzik, hogy Victoria nem szereti őket, s emiatt nem törődik velük, miközben Victoria tökéletes anyának tartja magát.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.