Városlista
2023. szeptember 27, szerda - Adalbert

Hírek

2023. Június 27. 10:10, kedd | PR
Forrás: (x)

Midi ruhák és New Balance sneakerek – tökéletes kombináció egy hétköznapi, mégis divatos outfithez?

Midi ruhák és New Balance sneakerek – tökéletes kombináció egy hétköznapi, mégis divatos outfithez?

A nyár mindig is sokkal több lehetőséget adott arra, hogy igazán ütős szetteket állíthassunk össze a különféle ruhákból és kiegészítőkből. Sokan ilyenkor azt keresik, ami egyszerre kényelmes és csinos.

Ehhez pedig a midi ruha és a sneaker igencsak jó választás lehet.

Egy outfit, ami szinte minden alkalomra tökéletes

A midi ruha alapvetően egy nagyon szerethető típust jelöl. Nem túl rövidek, hogy kényelmetlenül érezzük magunkat bennük, és nem is túl hosszúak, hogy mindenbe beleakadjanak. A hosszuk tehát pont jó, és remekül viselhetőek sportosabb és elegánsabb szettekhez is. Igazi nyári hangulatot adhatunk az öltözködésünknek, ha például egy virágos midi ruhát espadrilles szandállal viselünk, viszont nem mindig lehet kényelmes a szandál. Ilyen esetekre jöhet jól a sneaker. A New Balance elegáns és nőies modelljei a virágos midi ruhákkal tökéletesen passzolnak. Ez persze csak akkor igaz, ha a sneaker egyszínű és visszafogott stílusú, hiszen a virágos ruha önmagában már eléggé impozáns viselet lehet a szettünkben.

Milyen sneakert válasszunk a midi ruhához?

A sneakerek rendkívül kényelmesek és tökéletesek a legtöbb hétköznapi viselethez. Viszont nem mindegy, milyen stílusút és színűt választunk például egy midi ruhához. Ami alapvető, az az, hogy a sneaker mindig inkább minimalista legyen, kevés varrással és finom, nőies szerkezettel rendelkezzen. Így ugyanis jól tud harmonizálni a ruhákkal, és visszafogott stílusával nem fogja azt elnyomni sem. A másik kérdés természetesen a sneaker színéről szól. Ebben az esetben ruhája válogatja, milyen színt válasszunk. Azonban nagyjából kijelenthető, hogy világos ruhákhoz világos sneakert viseljünk, amíg feketéhez feketét és más színűt is lehet. Ha nagyon eltérőek a színek, akkor kicsit sportosabb lesz a szettünk. Ilyenkor a New Balance sneakerek közül is inkább a szolidabb modelleket válasszuk. A kínálatban például akad olyan platform modell is, aminek nincs jellegzetesen a sarokrésznél kiugrós „sportcipő” talprésze. Az ilyen jellegű sneakerek a virágosabb, romantikusabb stílusú ruhákhoz jól mutatnak. Ugyanakkor egy sportos midi ruhához már választhatunk sportosabb modellt is. Például egy pamut fekete sportos midihez jól állhat a New Balance teljesen fekete sportosabb cipő benyomását keltő modellje is. A fazont is érdemes megválasztani. A most divatos platform sneakerek például kifejezetten jól mutatnak a ruhákhoz, azonban a klasszikus lapos talpúval is remek hatást érhetünk el, amennyiben inkább ezt választanánk.

Milyen alkalomra érdemes midi ruhát sneakerrel viselni?

Ezt a kombinációt az igazi nyári időszakokra lehet a legjobban viselni. Hordhatjuk a hétköznapokon, akár egy nagybevásárlás alkalmával is, hiszen például egy kényelmes belebújós midi tunika vagy A-vonalú ruha a sneakerrel kifejezetten bevásárlásbarát kombináció a kánikula idején. Viszont ez az outfit ugyanúgy tökéletes a baráti találkozókra vagy nyaraláskor városnézésre, és még akár esti eseményekre is viselhetjük. Persze itt nem a estélyi alkalmakat értjük, hanem például a koncerteket, bulikat és más alkalmakat. Ide szintén jó választás lehet a sneaker és a midi ruha, főleg, ha a magassarkúval nem szeretnénk kínozni magunkat.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 19. 14:10, kedd | PR

Fergeteges buli volt a Hidasi Bányásznapokon

A Bányásznap hosszú múltú hagyományra tekint vissza.

2023. Szeptember 13. 17:40, szerda | PR

Elkészült a Jánosik Kft. közreműködésével felújított miskolci Gyermekegészségügyi Központ.

A napokban ünnepélyes keretek között adták át a közel 3 milliárd forintból felújított miskolci Gyermekegészségügyi Központot -jelentette be Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa

2023. Szeptember 11. 19:45, hétfő | PR

Talajcsavar: tartós, mobilis, megbízható és környezetkímélő építészeti megoldás egyben!

Miben rejlik a talajcsavarok egyedisége?

2023. Szeptember 10. 10:09, vasárnap | PR

Az iskolakezdés nélkülözhetetlen kellékei

Tanácsok a szülőknek.