Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Szeptember 18. 10:00, hétfő | Helyi
Forrás: Inforeklám

Miért fizetne a weboldaláért, amikor meg is nyerheti?

Miért fizetne a weboldaláért, amikor meg is nyerheti?

Pályázatunkon kisvállalkozás, intézmény vagy civil szervezet ingyen juthat weboldalhoz.

Amikor valamilyen információt keresünk, akkor azt beütjük az internetes keresőbe, már külön igénk is van rá, "megguglizzuk".

Aki nincs fenn az interneten, az nem is létezik.

Legalábbis azok számára, akik vásárlás vagy szolgáltatás igénybevétele előtt rendszeresen az interneten keresnek információt. Miért nem érdemes lemondani ezekről az emberekről? Azért mert ma már a rendszeresen internetet használók több mint 80%-a az internetről tájékozódik, ott keres információt és az alapján dönt. Hogy az Ön ügyfelei nem interneteznek? Téved! Ma már minden korosztályban, minden település típusnál ezek az arányok.

Magyarországon a tavalyi felmérések szerint 5,4 millió ember használja rendszeresen az internetet. Naponta 3,3 órát aktívan használják informálódásra, szórakozásra és kapcsolattartásra. Praktikus ügyek intézése során a felhasználók 71%-a az árukínálat áttekintésére és az árak összehasonlítására használja a netet, 58%-a vásárol, ezenkívül sokan bankolnak és különféle ügyeket is a neten intéznek.

Ha az Ön vállalkozása, cége, intézménye nincs fenn az interneten akkor saját maga mond le ezekről az emberekről - vásárlókról, ügyfelekről, bevételről. És ne legyen illúziója, ez az Ön felelőssége!

Ma az üzleti weboldal már alapkövetelmény! Egy könnyen áttekinthető, informatív weboldal sokat dolgozik Ön helyett, akkor is nyitva van, amikor Ön pihen. 0-24 órában hozza Önnek az újabb érdeklődőket, vásárlókat, ügyfeleket!

Egy weboldal létrehozása befektetés a jövőbe!

Az infoReklám Csoport teljes körű marketing szolgáltatást nyújt kisvállalkozásoknak, civil egyesületeknek, intézményeknek. 25 éve készítünk Szuperinfót, 6 éve üzemeltetjük az infoRábaköz.hu portált, weboldalakat és üzleti facebook oldalakat készítünk és működtetünk. Tervezünk logót, készítünk névjegykártyát, szórólapot, prospektust és egyéb kiadványokat.

Elkötelezett hívei vagyunk az innovációnak, ebben látjuk cégünk és partnereink jövőjét.

Kampányunk célja az, hogy minél több céget, egyesületet, intézményt segítsünk kilépni az online világba, hogy ezzel ismertségüket és bevételüket is növelni tudják.

Vegyen részt kampányunkban és nyerjen egy komplett weboldalt!

A kampányban

- kis- és mikro vállalkozások
- egyéni vállalkozók
- intézmények (óvodák, iskolák, bölcsődék, önkormányzatok, önkormányzati intézmények, stb.)
- civil egyesületek vehetnek részt!

Hogyan pályázhat?

Az Inforeklám honlapján található egyszerű űrlap kitöltésével és beküldésével! Néhány adat és egy kattintás! A pályázatról további információkat is olvashat a honlapon vagy a Szuperinfó35. heti számának 15. oldalán.

A kampány szept. 1-től szept. 20-ig tart.
Eredményhirdetés: szept. 29.

A beérkezett pályázatokból sorsolás útján választjuk ki a nyertest. A sorsoláson minden pályázó azonos feltételekkel vesz részt. A sorsolás tisztaságát megbízott ügyvéd felügyeli.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:00, péntek | Helyi

Vadász nyári tábor gyerekeknek

Két turnusra lehet jelentkezni.

2024. Április 26. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi és május elsejei programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 26. 09:00, péntek | Helyi

A Castrum 9 versenyzője 7 érmet hozott haza a Diákolimpiáról

56 klub 612 versenyzője küzdött.

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.