Városlista
2023. február 7, kedd - Tódor

Hírek

2022. December 19. 15:49, hétfő | PR
Forrás: (x)

Miért fontos, hogy tudatosan válassz villanyszerelőt?

Miért fontos, hogy tudatosan válassz villanyszerelőt?

A mindennapokban számos olyan helyzet adódhat, amikor szükségünk lesz egy minőségi munkát végző villanyszerelőre.

Például mert át szeretnénk nézetni a lakásunk villamos hálózatát, be szeretnénk köttetni egy elektromos fűtőberendezést vagy ki szeretnénk cseréltetni a villanybojlerünket.

Ilyenkor azonban nagyon fontos, hogy tudatosan válasszunk szakembert, különben könnyen pórul járhatunk. A Jószaki weboldal pontosan ebben nyújt segítséget a nagyon gyorsan és kényelmesen használható kereső funkcióival. Az már csak ráadás, hogy nemcsak a szakemberek elérhetőségét találjuk meg, hanem minden olyan adatot is, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy biztosan jól döntsünk.

Ha nem figyelsz oda, ráfizethetsz

Laikusként valószínűleg Te sem vagy tájékozott a villanyszerelés árakkal kapcsolatban. Ennek megvan az a veszélye, hogy az illető bármekkora összeget mondhat Neked, nem fogod tudni, hogy az reális-e a piacon. Legfeljebb utána tudsz kérdezni az ismerőseid körében, hogy náluk mennyiért dolgozott a szakember, de az igazság az, hogy az árszabást sok minden befolyásolja. Nem mindegy például, hogy milyen feladatról van szó vagy hogy milyen anyagok használatára van szükség. Megeshet, hogy a villanyszerelő Sopron területén vagy más nagy városban többet kér a munkájáért, mint egy kisebb településen, mert ott az emberek hajlandóak többet fizetni neki. Ha az ilyen és ehhez hasonló helyzeteket el szeretnénk kerülni, akkor fontos, hogy résen legyünk és tájékozódjunk, amire a Jószaki weboldal remek megoldást ad.

Ha rosszul döntesz, csúszik a munka

A villanyszerelés sok esetben nemcsak 1-2 órás munka, adott esetben akár napokon keresztül is dolgozik a szakember. Bárhogy is legyen, nagyon fontos, hogy időben érkezzen és precízen betartva az ütemtervet, akkor végezzen, amikorra azt megígérte. A Jószaki oldalon a szakik értékelve vannak és a korábbi megbízóik véleményét is el tudjuk olvasni. Ebből pedig azonnal kiderül, hogy képes-e betartani a határidőket, vagy sem.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 03. 16:58, péntek | PR

K&H: kilőtt a kakaós csiga és a hamburger ára

21 százalékos éves árváltozást mutat a gyerekinflációs kosár

2023. Január 31. 15:55, kedd | PR

Új év, új kezdet, új munkahely? Ezeket a kérdéseket tedd fel magadnak a munkahely váltás előtt!

Sokan kötik valamilyen dátumhoz, születésnaphoz vagy egy új esztendő kezdetéhez az életüket tudatosan érintő változásokat.

2023. Január 30. 12:43, hétfő | PR

Felújították és átadták a Jánosik Kft. irodaházát

Ünnepélyes keretek között, Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter, valamint Csöbör Katalin országgyűlési képviselő jelenlétében adták át a Jánosik Kft. 350 millió forintból felújított és korszerűsített irodaházát

2023. Január 26. 18:37, csütörtök | PR

Díjat nyert a VALMAR #challenge

Tavaly ősszel látott napvilágot a #stabiloszinesszavak kihívás a TikTokon, amellyel kéz a kézben megszületett a VALMAR egyik legújabb dala.