Városlista
2023. szeptember 26, kedd - Jusztina

Hírek

2012. Április 29. 14:13, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Milliókat vert el VV Olivér

Milliókat vert el VV Olivér

Több munkája van, mint a ValóVilág-győztes Alekosznak. Válogat a fellépések között, amelyeket ma már ő szervez.

Legalább 6,5 millió forintot haknizott össze egy év alatt a VV 4. szériájának dumagépe, Simor Olivér. A Blikk úgy tudja, hogy a 34 éves egykori villalakó már el is mulatta a pénz javát. Bár nem ő nyerte a valóságshow-t, Alekosz után mégis ő profitált a legtöbbet a tévés szereplésből. Bevallása szerint több mint 160 alkalommal tett eleget felkéréseknek, ezenkívül munkát adott neki az RTL Klub a VV 5 alatt, és még egy könyvet is piacra dobott.

Kiesése után egy-egy fellépésért 130 ezer forint volt a gázsija, ám ebből bizonyos százalék a menedzsmentjét illette. Manapság azonban ő intézi a haknijait, amelyekért 30-40 ezer forint üti a markát. Mint a bulvárlap megtudta, VV Olivér szívesen ad kölcsön a barátainak, sőt gyakran ő állja a számlát a bulikon, így nem csoda, hogy a könnyen jött pénz könnyen el is megy.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 14. 09:13, csütörtök | Bulvár

Autóval átment egy földön fekvő férfin, majd elhajtott

A Debreceni Járási Ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétségével vádolja azt a férfit, aki áthajtott egy út szélén fekvő emberen, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

2023. Szeptember 10. 17:28, vasárnap | Bulvár

Lezuhant egy repülőgép Magyarországon - Videó

Lezuhant az egyik, bemutatót tartó repülőgép a börgöndi repülőnapon vasárnap - közölte a székesfehérvári önkormányzat kommunikációs központja az MTI-vel.

2023. Szeptember 08. 07:45, péntek | Bulvár

Kiemelik a vízből a Balatonba zuhant rendőrségi helikoptert

2023. Szeptember 07. 17:25, csütörtök | Bulvár

A Balatonba zuhant egy rendőrségi helikopter - Videó

A Balatonba zuhant egy rendőrségi helikopter Balatonszéplak közelében csütörtök délután, a balesetnek nincs súlyos sérültje – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK).