Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Május 09. 14:25, szerda | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Milliós emlékművet állít Mary Zsuzsinak az aranyember

Milliós emlékművet állít Mary Zsuzsinak az aranyember

Méltatlannak érezte a Klapka család, hogy sem a rokonok, sem pedig a rajongók nem tudják leróni tiszteletüket a karácsonykor elhunyt énekesnő emléke előtt, ezért úgy döntöttek, síremléket állítanak Zsuzsinak.

A milliós márványdíszt közösen tervezték meg, és a szakemberek máris nekiláttak a nem mindennapi emlékmű elkészítésének.

- Anyák napján összeült az egész család és kellemes hangulatban elfogyasztottuk az ebédet. Egyáltalán nem szomorkodtunk, csakis a szép emlékeket elevenítettük fel. Vidám képeket nézegettünk és nagyon sokat mosolyogtunk - kezdte az Új Ásznak Klapka, aki bármennyire is szerette volna feledtetni családjával a szörnyű tragédia nyomasztó emlékét, még egy elintézetlen feladat várt rájuk.

- Dennis, a nagyobbik fiam egyedül ment ki intézkedni a temetőbe, hogy méltó síremléket tudjunk állítani édesanyjának. Eddig sajnos nem volt olyan hely, ahol leróhattuk volna tiszteletünket Zsuzsi előtt a temetőben, mivel a hamvait szétszórták a szökőkúttal, ezért éreztük szükségét a márvány emlékműnek. A Fiumei úton, a temető hátsó részén van olyan rész, ahová az urnákat tudják elhelyezni a hozzátartozók. Ugyan Zsuzsi hamvait már nem tudjuk ide elhelyezni, de legalább a virágot lesz hova rakni - folytatta a napilapnak az aranyember.

- A fiam tíz évre megváltotta a sírhelyet, kifizetett minden költséget és megrendelte a kék márvány emlékművet, melyen arany felirattal lesz olvasható a név, és hogy mettől meddig élt - mesélte a tehetős üzletember, aki többek közt azt is elárulta, hogy mekkora a költsége a családja által tervezett "síremléknek".

- Nem számít a pénz! Bérlése tíz évre közel negyvenezer forint, tehát nem egy nagy összeg. A márványdísz pedig várhatóan egymillió forintba fog kerülni - tette hozzá.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára