Városlista
2021. december 1, szerda - Elza

Hírek

2021. November 25. 12:31, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Milyen cipőt válasszak, ami egyszerre stílusos és kényelmes?

Milyen cipőt válasszak, ami egyszerre stílusos és kényelmes?

A kettő nem zárja ki egymást.

Ha a nők sarkai és talpai beszélni tudnának, néha bizony egy átkos könyvnél is cifrább tartalommal írnának le jó néhány elegánsabb, csinosabb cipőt. Akadnak olyan gyönyörűen kialakított, formatervezett lábbelik, amiknek viselési ideje maximum néhány perc, hiszen egy középkori vallatóeszközhöz hasonlítanak leginkább, ezzel szemben másokat hosszú órákig is szívesen viselnek még a legkényesebb lábfejek is. Tagadhatatlanul léteznek olyan szerencsések, akik az évek során kifejlesztették azt a képességet, hogy az egész munkaidejüket képesek tűsarkakon tölteni, de a jellemzőbb az, hogy egy váltócipő lapul a táskában a különleges alkalmakkor, hogy a lábbéli gyötrelmeknek mihamarabb véget vessen. Ma már szerencsére nem kell magunkkal vinnünk a fél cipősszekrényt, ha szeretnénk stílusosak lenni úgy, hogy nincsen időpontunk a lábmasszőrhöz a következő napra.

A szépségért nem kell megszenvedni

Sokat ismételt igazság, a cipők esetében viszont nem igaz, hogy a szépségért meg kell szenvedni. Rengeteg olyan hosszú órákon át viselhető sikkes, csinos és divatos darab van, amiket viselve sem kell lemondanunk a kényelemről. Nagy úttörőnek számít ezen a vonalon a sneakerek családja. Rengeteg színben, fazonban léteznek ezek az utcai divatot átíró, kényelmes és trendi cipők, amik közel sem csak a sportos ruhákkal mutatnak jól. Nem ördögtől való, hogy akár elegánsabb ruhával együtt viseljük, nők és férfiak is stílusos és kényelmes megoldásra lelnek ezzel, itt érdemes válogatni: https://answear.hu/s/adidas-cipok.

A nude 50 árnyalata

Igazi aduásznak számítanak a nude cipők, amiket azoknak találtak ki, akiknek nincsenek manökeneket idéző végtelen hosszúságú lábaik. Na persze bárkin jól mutat egy ilyen cipő, ha a bőrének tónusához illő árnyalatot választ. Nyáron tökéletes választás, ami nem töri meg az összképet, nyújtja az alakot, kiegészíti a megjelenést. Találunk bőr és textil változatokat is, ízlésünkhöz és személyiségünkhöz illően különféle modellek közül válogathatunk.

Időtlen monokróm

A legnagyobb stíluskirály egyértelműen a fehér sneaker. És bár a szivárvány minden színében léteznek már ezek a surranók, ha egy mindig divatos darabra szeretnénk szert tenni, akkor válasszuk a fehéret! Nincsen nemhez, életkorhoz, stílushoz, foglalkozáshoz, de semmi máshoz sem kötve, hogy kinek áll jól ez a cipő, egyszerűen csak mindenkin jól mutat! Tökéletes és laza kiegészítője lehet az irodai szettnek is, férfiak öltönyhöz, pantallóval, de akár farmerrel is hordhatják. Itt lehet is keresgélni: https://answear.hu/s/adidas-ferfi-cipok.

A fehér sneaker egy könnyed nyári ruhával – legyen az maxi, midi vagy mini – csodásan mutat, de éppígy ütőkártyája a ruhatárunknak a hidegebb hónapokban is. Egyszerre laza és fiatalos, de közben mindig sikkes, visszafogott és elegáns is. Hasonlóan nélkülözhetetlen darab egy sötétebb verzió, ami a hétköznapokban nélkülözhetetlen társunk lesz. Az emberek többsége sötét nadrágot, szoknyát visel a mindennapokban, ezekkel kombinálva egy fekete sneaker remekül mutat, nem üt el, de közben kényelmes és stílusos is. Olyan választás lesz, amiért a lábunk minden egyes nap hálás lesz.

Címkék: answear, cipő

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 30. 17:07, kedd | PR

Költséghatékonyabbak és energiatakarékosabbak az elektromos buszok, mint a dízelek

Nemzetközi tesztprogram vizsgáztatja a magyar fejlesztésű elektromos Ikarus buszt.

2021. November 29. 17:00, hétfő | PR

Műemléki Piarista Kollégiumot újít fel a Jánosik Kft.

Folytatódik a sátoraljaújhelyi piarista kollégium felújítása. A sikeres első ütemi rekonstrukció után, most a belső terek korszerűsítésén a sor.

2021. November 28. 17:49, vasárnap | PR

Országos webáruházat indított a csornai vadászbolt

Emellett az Arany János utca 8-as szám alatt található üzlet továbbra is várja a vásárlóit.