Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Augusztus 27. 16:00, kedd | PR
Forrás: Infogyőr

Milyen karbantartást igényel egy medence?

Milyen karbantartást igényel egy medence?

Szükség van a medencék otthoni víztisztítására is ahhoz, hogy hosszú ideig élvezhető legyen a víz tisztasága.

Ehhez a megfelelő lépéseket be kell tartani. Hiába tiszta vízzel töltjük fel medencénket, mindenféle hatással számolni kell. Nézzük, melyek ezek és mi a megoldás.

A vízbe kerülhet elhalt bőr és hámszövet, lemosódott dezodor, a testápoló vagy naptej által pedig bőrünk zsírtartalma is nyomot hagyhat a vízben. Lehulló falevelekkel és bogarakkal is számolni kell, valamint baktériumok sokaságával, amik mindenhol jelen vannak.

Ahhoz, hogy sokáig élvezhessük a víz tisztaságát, néhány fontos lépést mindenképp be kell tartanunk, a vizet kezelni kell, de ezek pofonegyszerű dolgok, bárki egyszerűen, könnyen, gyorsan elvégezheti otthonában, nem szükséges szakembert hívni.

Előzetes tájékozódás nem árt a témában, ha még valaki kezdő. Szerencse, hogy a szakemberek sokat kísérleteztek azért, hogy megtalálják és megalkossák a legtökéletesebb víztisztító rendszert a jakuzzik számára.

A jakuzzik tisztán tartásához szükséges Aquafinesse anyagok:

  • AquaFinesse folyadék

  • Fertőtlenítő tabletta

  • Szűrőtisztító

  • Csőrendszer tisztító tabletta

  • Zsírösszegyűjtő szivacs

A szűrők tisztítása AquaFinesse folyadékkal

Mindössze egy mérőpohár AquaFinesse folyadék szükséges hetente, és a szűrők rendszeres tisztítása.

A szűrők rendszeres karbantartásához használjunk AquaFinesse Filter Cleaner-t. Ezek a szűrők sok szennyeződést gyűjtenek össze, így mindenképp szükséges a szűrőből megfelelő oldószerek segítségével legalább hetente egyszer megszabadítani.

A szűrőt egy vízzel megtöltött edénybe kell helyezni, valamint egy tablettát el kell oszlatni benne a legjobb hatás érdekében. A felázott szennyeződést magasnyomású berendezéssel át kell tisztítani, hogy a fellazult kosz mind feloldódjon a szűrőről. A jó minőségű víz egyik előfeltétele a tiszta és átjárható szűrő.

Az AquaFinesse termékek szinten tartják a víz pH szintjét, így nincs szükség sem szabályozásra, sem rendszeres mérésre. A medence faláról és a csőrendszerből eltávolítja a baktériumokat tartalmazó lerakódott biofilm réteget, aminek feloldásáért a Pool Puck adalékanyag felelős. Ezután már csak a szűrő feladata következik azért, hogy hosszan tartó, krisztálytiszta víz csillogjon medencénkben.

A Pool Puck adalékanyag lágyítja a vizet, csökkenti a kalcium lerakódást, eltünteti a szennyeződéseket, beállítja a víz pH értékét. Adagolása heti egyszer elegendő, meleg és napfényes körülmények között is használható.

A jakuzzik vízkezelése sosem volt egyszerűbb. Szánjunk rá mindössze heti 5 percet, az Aquafiness tökéletesen kifejlesztett termékeiben nem fog csalódni.

Az Aquafiness a tisztításon túl a kényeztetésre is gondolt

A vízkezelő termékeken túl a kellemes feltöltődést biztosító Spa de Luxe illataromákkal és After Spa testápolóval is feldobhatjuk az élményt, ha ellátogatunk a spatrendshop.hu oldalra és körülnézünk kínálatukban.

Címkék: Spa, víz, wellness

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.

2024. Március 12. 10:01, kedd | PR

Hogyan legyünk produktívak

Bevált stratégiák

2024. Március 12. 09:53, kedd | PR

Érzelmi intelligencia a vezetői munkában

Milyen egy érzelmileg intelligens vezető?