Városlista
2021. április 16, péntek - Csongor

Hírek

2021. Március 04. 09:33, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Milyen nyomtató való nekünk?

Milyen nyomtató való nekünk?

Szükségünk van egy új nyomtatóra, de nem vagyunk benne biztosak, hogy melyik típus való nekünk? Érdemes néhány szempontot figyelembe venni a vásárlás előtt, amik leegyszerűsítik és megrövidítik ezt a döntési folyamatot.

Milyen céllal vásárolunk?

Az első és legfontosabb, hogy átgondoljuk, mire szeretnénk használni a nyomtatónkat. A munkához van rá szükség, tanuláshoz, kikapcsolódáshoz, esetleg a családnak kell? Vállalkozóként fontos lehet, hogy az iratainkat fizikai formátumban is magunkénak tudjuk, de egy nagy családban is aranyat ér, ha foglalkoztatókat, játékokat tudunk nyomtatni a gyerekeknek, arról nem is szólva, hogy a diákként manapság nélkülözhetetlen egy nyomtató. Ha tehát az egyedien mintázott, színes levélpapírok készítése lenne az új hobbink, vagy egyszerűen csak a nagyszülőknek ajándékoznánk néhány kinyomtatott családi emléket, a Canon MP250 patron jó társunk lesz ebben az alkalmi, de minőségi munkában.

Milyen árkategóriában?

A cél meghatározása után érdemes belenézni a zsebünkbe is, és az előzőekkel is számolva mérlegelni. A lézernyomtatók némileg drágábbak, míg a tintasugaras gépek beszerzése valamivel olcsóbban kivitelezhető. Ennél persze annyival bonyolultabb a helyzet, hogy a felhasználásunktól függ, melyik típusba érdemes befektetni. A lézernyomtatókkal nagyobb mennyiségben tudunk jó minőségben szövegeket nyomtatni, míg a tintasugaras készülékkel az apróbb részleteket tartalmazó színes képeket kelthetjük életre.

Mennyit szeretnénk nyomtatni?

Előfordulhat, hogy az otthonunkból hirtelen iroda lett, és emiatt szükségünk van egy olyan gépre, amivel nagy oldalszámban tudunk azonos minőségű iratokat nyomtatni. Ha ilyesmire van szükségünk, a HP Laser MFP 135A toner a megoldás, akár 1000 oldalt is nyomtathatunk, közel kétszer annyit, mint a tintasugaras társával. Ha viszont csak néhány fotónkat szeretnénk kinyomtatni, egy-két színes képpel díszítenénk az otthonunkat, mindenképpen a tintasugaras nyomtató lesz a jó választás számunkra.

A fotó forrása:
FabrikaSimf / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 16. 13:53, péntek | PR

Világméretű koncerttel jelentkezik Leslie Mandoki és csapata

A pandémia miatti koncertstop egy különleges produkciót hívott életre, a zenei show résztvevői a digitalizáció segítségével a földrajzi távolság ellenére együtt játszanak, rengeteg nézőhöz eljutva.

2021. Április 15. 12:50, csütörtök | PR

Ép testben ép lélek

Azt mindenki tudja, hogy a mozgás nagyon fontos egészségünk szempontjából, jó érzéssel tölt el és formálja az alakod. Miért van ez így? Mi mindent ad szervezetednek a rendszeres edzés? Erről szól a mai cikkünk.

2021. Április 14. 10:12, szerda | PR

Melyik az erősebb NB 2-es győri csapat?

A tabella alapján erre a kérdésre egyértelmű a válasz, de ezúttal nem csak ezt vettük figyelembe, hanem megnéztük a pontos számokat és érdekes statisztikákat is összegyűjtöttünk a két klubról.

2021. Április 14. 10:05, szerda | PR

Pszichogyerekek és vírus - Nyári tábor 2021

A PEOPLE TEAM-tábor a „táborok tábora” Magyarországon, ahova még a Rábaközből is érkeznek gyerekek.