Városlista
2023. február 7, kedd - Tódor

Hírek

2011. Szeptember 01. 07:33, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Minden autóst megállítottak

Minden autóst megállítottak

Razziát indított az önkormányzat a sétálóutcába engedély nélkül behajtó autósok ellen Miskolcon. Tizenkilenc közterület-felügyelő ellenőrizte a járműveket. Minden autóst megállítottak, ha nem volt engedély, megbüntették.

Nem volt különösebben boldog az a férfi, akit megállítottak a közterület-felügyelők Miskolc belvárosában. Négy éve tiltották ki a szakaszról a kocsikat, de a korlátozásról a Tiszaújvárosból érkezett autós nem értesült.

A közterület felügyelők minden autóst megállítottak. Akinek nem volt engedélye, azt megbüntették. A bírság a 30 ezer forintot is elérhette.

- Ezek az akciók évente több alkalommal, akár havonta is megjelenhetnek és a tapasztalat azt mutatja, hogy ahogy egyre inkább elhíresül, visszaszorító ereje van, mert eléri az eredményét - mondta a hírTV-nek Kovács László Csaba, közterület-felügyeleti és rendészeti osztályvezető.

Csak a buszok, a taxik és a külön engedéllyel rendelkező autósok hajthatnak be a belvárosba. A jogosultságokat a mostani akcióban 19 közterület-felügyelő ellenőrizte. Hasonló razziákat a jövőben is tartanak Miskolcon. (rá)

hírTV

Címkék: razzia

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 04. 10:09, szombat | Kék hírek

Bunyó a falunapon - Videó

A sérült a bántalmazás következtében koponyazúzódást szenvedett, orra és homloka is megsérült, mindezek nyolc napon belül gyógyultak.

2023. Február 02. 16:00, csütörtök | Kék hírek

Az olasz maffia egyik pénzmosó központja egy budapesti ügyvédnő irodája volt

Európai elfogatóparancs alapján tartóztatták le a magyar hatóságok az ügyvédnőt.

2023. Február 01. 11:11, szerda | Kék hírek

Hat év börtönre ítéltek egy férfit, aki késsel fenyegetőzött egy rendőri intézkedés során

Hat év börtönbüntetésre ítéltek egy férfit, aki késsel fenyegetőzött egy rendőri intézkedés során, az ügyészség súlyosításért fellebbezett - tájékoztatta a Fővárosi Főügyészség szerdán az MTI-t.

2023. Január 06. 13:18, péntek | Kék hírek

A nyílt utcán lőtt rá rokonára Győrben

Győrben egy gázriasztó pisztolyból adott le családtagjára egy lövést a 21 éves férfi, akit a rendőrök mintegy tíz perc leforgása alatt elfogtak.