Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Augusztus 04. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: Infogyőr

Minden stílusos férfi mögött ott áll egy nő

Minden stílusos férfi mögött ott áll egy nő

Öt trendi férfi kiegészítő.

Biztosan veled is előfordult már, hogy nem tudtad, hogy mivel tudnád igazán meglepni a párod, ami stílusos, szép és megfelelő árban van. Azonban vannak olyan kiegészítők, amik klasszikusak, időtállóak és biztosan minden férfi örülne neki. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk öt olyan kiegészítőt, amivel biztosan nagy örömet fogsz okozni viselőjének.

Karkötő

Mostanában egyre több férfi újra elkezdett karkötőt viselni, hiszen azon kívül, hogy stílusos és vagány minden öltözetet fel dob. A hajókötélből és paracordból készült karkötők egyre népszerűbbek lettek az elmúlt években, hiszen nem csak jól néznek ki, azonban rengeteg előnyük is van. A paracord karkötők rengeteg olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amit egy kirándulás vagy utazás során fel tudunk használni. Magát a tárgyat taktikai vagy túlélő karkötőnek is szokták nevezni, hiszen az anyaga 250 kg teherbírású ejtőernyőzsinór, ami kibontva akár 3 méter hosszúságú is lehet. Egy ilyen fajta karkötőt számtalan hasznos dologra fel lehet használni, például készíthetünk belőle óraszíjat, függőágyat vagy akár sátor rögzítéseként is funkcionál. Egy érdekes dolog, hogy jelenleg több ország hadserege is alkalmazza a paracord anyagot általános kötélzetként.

Nyakkendő

A nyakkendő egy olyan kiegészítő, amit biztosan minden férfi visel legalább néhány alkalomkor egy évben. Természetesen nyakkendő választásnál is van néhány szabály, amit lényeges betartani. Az egyik legfontosabb, hogy a kiegészítő színe és mintája mindig legyen sötétebb, mint az ing, hiszen így nem olvad egybe a két ruhadarab. A másik fontos dolog, hogy a választott darab színe harmonizáljon az öltöny színével, hiszen ezáltal lesz elegáns és klasszikus.

A Trendhim kinálata a nyakkendők terén is igen széles, hiszen a selyem daraboktól kezdve a bőr változatig minden fajta megtalálható.

Díszzsebkendő

Az elmúlt években újra divatba jött a díszzsebkendők viselése, hiszen tökéletesen kiegészít egy öltönyt vagy akár egy zakót is. A kiegészítő vásárlásakor figyelembe kell venni a nyakkendő anyagát és mintáját hiszen lényeges, hogy a két darab passzoljon egymáshoz. Egy ilyen darab kivállóan illik akár esküvőre, de akár egy hétköznapi öltözehtez is, hiszen egyediséget ad és színt visz az öltözetbe.

Nadrágtartó

A nadrágtartók régies nevükön hózentrógerek már több száz éve a divat részesei. Az angolszász kultúrákban egy igazán elterjedt darabb, hiszen azon kívül, hogy sokkal kényelmesebb a viseletük, mint egy övnek egy remek kiegészítő is, ami feldobja az öltözetet.

Az elmúlt években veszített a népszerűségéből a kiegészítő, hiszen sok ember régiesnek gondolta. Azon kívül, hogy viselete nagyon kényelmes, igazi egyéniséget ad és nyújtja viselőjének az alakját.

Pénztárca

A legtöbb férfi pénztárcában tárolja a szükséges dokumentumokat, bank kárytát és természetesen a pénzt is. Azonban fontos, hogy milyen típusú pénztárcát választunk, hiszen manapság már rengeteg különböző stílusú darab közül tudunk válogatni. A dán webshopban különböző méretű és árkategegóriájú darabot megtalálunk a különböző igényeknek megfelelően. A termékek igazi bőrből készülnek és az elegendő tárolási helyen kívül praktikus kialakítással is rendelkeznek.

A Trendhim minden megrendelt terméket 1-5 munkanapon belül kiszállít, ráadásul a csomag árától és méretétől függetlenül a szállítás minden darabra ingyenes. Ha bármilyen probléma merülne fel a megrendelt termékkel kapcsolatban a cég 365 napos pénzvisszafizetési garanciát vállal.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!

2024. Április 24. 13:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Szilban

Te Szedd!

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

Főzőverseny felhívás a Kónyi Bikafesztiválra

Főzőcsapatok jelentkezhetnek.

2024. Április 23. 16:00, kedd | Helyi

Eldőlt, hogy ki készítette tavaly a legjobb bort a Csornai Járásban

XI. Bágyogszováti Borverseny eredményei