Városlista
2024. szeptember 29, vasárnap - Mihály

Hírek

2024. Augusztus 16. 16:00, péntek | Helyi
Forrás: Független Napos Oldal

Mint a mesében: adtak is választ meg nem is a csornai termálról feltett kérdésekre

Mint a mesében: adtak is választ meg nem is a csornai termálról feltett kérdésekre

Július 27-én megjelent ciikünkben foglalkoztunk a csornai termál tízmilliós gyanús reklámszerződe körüli ügyekben írt nyílt levéllel. A csornai önkormányzat nyilvánossághoz való viszonyát tekintve kételkedtünk abban, hogy a nyílt levélre adnak-e bármilyen választ. A nyílt levelet író Káldy Zoltán a Független Napos Oldal nevű Facebook oldalán - ahol a levelet is nyilvánosságra hozta - most arról adott tájékoztatást, hogy a Csorna Projekt Kft augusztus 8-án válaszolt a levelére.

Pontosabb így írni, hogy a levelére válaszoltak, mert a kérdédeire nem. A kérdező nem elégedett, és ahogy legújabb bejegyzésében írja, : "Természetesen a fontos kérdésre semmilyen válasz nem érkezett".

Majd így folytatja a bejegyzést: "Az általam megtekintésre kért kommunikációs stratégia és marketing koncepció üzleti titkokat tartalmaz – ezt nem küldik meg, de személyesen bele lehet tekintetni, másolat nem készíthető. A marketing koncepció tartalmazza, hogy a termál honlapját augusztusban indítsák? A teljesítési igazolások és számlák a Sági úr szerint külön törvényi szabályozás miatt nem nyilvánosak számomra. Na ez már itt a vicc kategória, jogász kell hozzá, intézem."

Bár az önkormányzat és a cége valószínűleg nagyon szeretné, de az utolsó mondat arra utal, hogy itt a kérdéseknek és az ügynek még nincs vége.

A bejegyzésben további érdekes információkat is talál:

Címkék: termál

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 29. 13:00, vasárnap | Helyi

Jubiláló házaspárokat köszöntenek Bágyogszováton

Felhívás

2024. Szeptember 29. 09:00, vasárnap | Helyi

Honvédelem Árpád idejében

Ismeretterjesztő előadás a kapuvári könyvtárban

2024. Szeptember 28. 16:00, szombat | Helyi

Beledben kinyílik a céhláda

Múzeumi előadás érdekességekkel minden korosztálynak.

2024. Szeptember 28. 13:00, szombat | Helyi

Könyvklub indul Bősárkányban

Beszélgetések könyvélményekről.