Városlista
2022. október 3, hétfő - Helga

Hírek

2022. Március 23. 18:55, szerda | PR
Forrás: (x)

Molett divat: nem a legdrágább ruhák tesznek csinossá

Molett divat: nem a legdrágább ruhák tesznek csinossá

A molett divat világában ma már a leghíresebb és legdrágább világmárkák sem engedhetik meg maguknak a lazaságot. A sokáig csak az S-es méretet ismerő cégek sorra dobják piacra a plus size méreteket is.

Szerencsére egyre elfogadóbbak az emberek - és a média is - egymás kinézetével kapcsolatban, így a molett divatban is érvényesülhetnek az aktuális trendek. Ma már a sztárok csillogó világában is természetes, ha valaki az átlagosnál teltebb.

A molett divat ma már nem a formátlan lepedőnyi ruhákról szól

Nem bizony! Újra fénykorukat élik a gömbölyded, nőies formák, hazai viszonylatban is gazdagítva ezzel a molett ruhák színes és változatos termékpalettáját. A teltkarcsú hölgyeknek nem kell saját varrónő ahhoz, hogy csinosan öltözködhessenek: a neves divatcégek sorra állnak elő aktuális kollekcióikkal. Ezen az oldalon sok molett alkalmi és hétköznapi ruhát találsz!

Csinos ruhák sokasága teszi lehetővé, hogy ne az ódivatú ruhák közül kelljen választanod neked sem, hanem végre elengedd a fantáziádat a vásárlás során.

Nem mindig a legdrágább vagy a legismertebb márkájú ruha a legjobb

Az, hogy egy adott ruha mennyire áll jól rajtad nem az árától függ. A molett divat mindig kérdések sokaságát veti fel, de ezekre a nagy cégek válaszai nem feltétlenül a legmegfelelőbbek. Egy kisebb, de feltörekvő márka is adhat ki a kezéből olyan termékeket, amelyek mind szabásukban, mind alapanyagukban felveszik a versenyt a nagyokkal. Csak ezt megfizethető áron teszik

Színek, fazonok és minták elkápráztató kavalkádja vár előnyös árakon, akár egy hétköznapi viseletről, akár egy alkalmi ruháról van szó. Bravúros formatervezésű molett ruhák állnak a rendelkezésedre ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben. Blúzok, kardigánok, kabátok, nadrágok, szoknyák, tunikák, fehérneműk, alkalmi szette, lenyűgöző csipke ruhák és estélyi ruhák várnak felfedezésre.

A molett divat egyik alapelve, hogy mindig az adottságaidnak leginkább megfelelő és egymással harmóniában lévő női ruhákat viselj. Kísérletezz sokat és ügyelj a változatosságra. Természetesen ne a legolcsóbb darabokat válaszd, hiszen ezek minősége nem mindig jó, de a legdrágábbakat sem érdemes túlzásba vinni, hiszen attól, hogy drágák, még nem biztos, hogy előnyösek.

Címkék: divat, molett, ruha

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 03. 15:34, hétfő | PR

Újbudán szolgáltat a Jánosik Kft.

Száz objektumban, mintegy 52 ezer négyzetméteren végeznek napi karbantartási feladatokat.

2022. Október 01. 11:11, szombat | PR

Ezek a keltetés fortélyai

A keltetés hosszú és fáradtságos folyamat (különösen a kotlósnak). De megéri energiát fektetni belé, hiszen a befejezését követően vidám csipogás tölti majd meg a baromfiudvart.

2022. Szeptember 27. 09:56, kedd | PR

9 elengedhetetlen eszköz, ha sokat utazunk

Ha digitális nomádként dolgozunk, vagy csak gyakran szeretünk új helyeket felfedezni, érdemes minél felkészültebben belevágni az utazásokba.

2022. Szeptember 22. 13:19, csütörtök | PR

K&H: mennyibe kerül a mozi? Mi lesz a zsebpénzzel? a gyerekek élete is drágább lett

Egyre drágábbak a meglóduló infláció miatt az iskolások hétköznapjai, például a menzákon jelentős drágulás figyelhető meg.