Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Szeptember 19. 16:00, hétfő | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Motorvonatnak ütközött egy személyautó Rábacsanak és Egyed közt

Motorvonatnak ütközött egy személyautó Rábacsanak és Egyed közt

A 37. héten történt

Győr-Moson-Sopron megyében az elmúlt héten ötvenkettő eseményhez riasztották a hivatásos tűzoltókat. A tűzesetek és műszaki mentések során tizenegyen sérültek meg.

Összeütközött egy kamion és egy személyautó kedden kora reggel a 86-os főúton, Mosonudvarnál. A balesethez a mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a személygépkocsit. A balesetben nem sérült meg senki, a kamion a helyszínelés után tudta folytatni útját.

Tetejével az árokba borult kedden reggel egy gépkocsi a 86-os főúton, a mosonszolnoki elágazás közelében. A járműben csak a vezetője utazott, aki saját erejéből ki tudott szállni. A mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók kerekeire állították, majd áramtalanították a bajba került autót. Az autó vezetőjét könnyebb sérülésekkel szállította kórházba a mentőszolgálat.

Mezőgazdasági vontató és személyautó ütközött össze szerdán este Lébényben a Dózsa György utcában. Az ütközés következtében a gépkocsi az árokba borult. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították, majd kerekeire állították az autót. A mentők a kocsi vezetőjét könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.

Árokba hajtott csütörtökön délután egy furgon Sopronhorpácson a Dózsa György utcában. A sopronkövesdi hivatásos, valamint a völcseji, az undi és a sopronhorpácsi önkéntes tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik áramtalanították az autót és a forgalom irányításában vettek részt. Egy ember megsérült a balesetben, őt a tűzoltók segítették hordágyra tenni, majd a mentőszolgálat kórházba szállította.

Szombaton délután kigyulladt egy könnyűszerkezetes családi ház Győrben a Tölös utcában. A győri hivatásos tűzoltók több vízsugárral fékezték meg a lángokat. Az egységek a munkálatok közben kihozták a házból egy gázpalackot, amelyet hőhatás ért, ezért azt visszahűtötték. A tűzeset során nem sérült meg senki, azonban a ház lakhatatlanná vált, ezért a három lakó hozzátartozóknál kapott elszállásolást.

Motorvonatnak ütközött egy személyautó a 8419-es út 15-ös kilométerénél a vasúti átjáróban Rábacsanak és Egyed között. A csornai hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, majd megszüntették a forgalmi akadályt. Az eset során nem sérült meg senki.

Három személyautó karambolozott vasárnap délelőtt az M1-es autópálya 172-es kilométerénél, Hegyeshalom térségében, az országhatár felé vezető oldalon. A mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt. A mentők egy embert könnyebb sérülésekkel kórházba szállítottak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!