Városlista
2021. december 7, kedd - Ambrus

Hírek

2011. Július 26. 14:53, kedd | Bulvár
Forrás: STOP

Műfogsort lopott a szexi színésznő

Műfogsort lopott a szexi színésznő

Színészberkekben szokás, hogy egy búcsúzó darab esetén, ha mód nyílik rá, a kellékekből, díszletekből mindenki elvisz valamit emlékbe. Így tett Helena Bonham Carter is.

Helena Bonham-Carter annyira megkedvelte Bellatrix Lestrange szerepét a Harry Potter filmekben, hogy maga sem szeretett volna emlék nélkül távozni a Halál ereklyéi forgatásáról. Ezért elkérte a filmekben viselt műfogát. Helena szerint ez senkinek nem fog majd hiányozni, hisz kifejezetten rá szabták. Így mostantól akár háza vendégeit is fogadhatja a Harry Potter filmekből megismert, cseppet sem csábos mosolyával.

Tim Burton neje duplán sajnálja, hogy véget ért a tíz éve tartó sorozat, hisz igazi terápia volt számára a boszorkány eljátszása. Soha egyetlen szerepében sem kellett ugyanis ennyit sikítani, ordítoznia, hisz így a forgatások során kiengedhette a gőzt...
 

STOP

Címkék: színésznő

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 06. 14:06, hétfő | Bulvár

Koronavírussal fertőződtek meg egy állatkert vízilovai

Koronavírusos az antwerpeni állatkert két vízilova. Az állatok jól vannak, csak az orruk folyik, jelenleg karanténban vannak - írja a BBC hírportálja.

2021. December 05. 07:00, vasárnap | Bulvár

Könyv jelent meg a sakkszövetség száz évéről

Bemutatták A magyar sakk arcképcsarnoka, Százéves a Magyar Sakkszövetség című könyvet, amely az 1921-ben alapított Magyar Sakkszövetség fennállásának 100. évfordulója alkalmából készült.

2021. December 03. 12:08, péntek | Bulvár

Másodfokon is pert nyert Meghan hercegnő

Másodfokon is megnyerte csütörtökön Meghan sussexi hercegnő a Mail on Sunday elleni sajtóperét.

2021. December 02. 18:02, csütörtök | Bulvár

Bejelentették a VOLT Fesztivál első sztárfellépőit

A Muse, a Killers, a Sum41, a Bring Me the Horizon és Yungblud is fellép a jövő évi Telekom VOLT Fesztiválon, amelyet 2022. június 21. és 25. között rendeznek meg Sopronban.