Városlista
2024. február 26, hétfő - Edina

Hírek

2012. Április 20. 14:17, péntek | Kék hírek
Forrás: mno.hu / MTI

Munkagép vágott át egy gázvezetéket Cserkeszőlőn

Munkagép vágott át egy gázvezetéket Cserkeszőlőn

Egy munkagép földmunkák közben átvágott egy gázvezetéket Cserkeszőlőn a gyógy- és strandfürdő közelében; a gázszivárgás miatt biztonsági okokból kiürítik a környéken lévő épületeket.

Közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője péntek reggel az MTI-vel.

S. Tóth Anikó tájékoztatása szerint a kettes, kiemelt fokozatú riasztás után a kunszentmártoni, a szentesi, a szarvasi és a békési tűzoltók vonultak a helyszínre, és ott van a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat mozgó laboratóriummal felszerelt gépjárműve is.

A gázszivárgástól számított százméteres sugarú körben lévő épületekből a kitelepítést a rendőrség segítségével végzik – írta közleményében Pásztorné Kovács Ágnes, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 25. 08:31, vasárnap | Kék hírek

Ellopták a pannonhalmi Radnóti-szobrot

Ellopták Pannonhalmáról Radnóti Miklós szobrát, amelyet 1983-ban Meszlényi János bronz lemezekből készített - tájékoztatta a város polgármestere szombaton az MTI-t.

2024. Február 22. 06:00, csütörtök | Kék hírek

Majdnem hárommillió forint értékben tankolt egy férfi a volt munkáltatója számlájára

Egy 49 éves férfi nyolc hónap leforgása alatt közel 4500 liter üzemanyagot tankolt volt munkáltatója kontójára 2,7 millió forint értékben, csalás miatt indítottak eljárást ellene

2024. Február 21. 13:33, szerda | Kék hírek

21 önkormányzati hivatal páncélszekrényét törték fel

Tolvajok 21 önkormányzati hivatal páncélszekrényét törték fel, illetve kísérelték meg feltörni, mellyel közel 8 millió forintos kárt okoztak.

2024. Február 20. 16:16, kedd | Kék hírek

Jogerősen elítélték azt a volt pedagógust, aki egy diákkal létesített szexuális kapcsolatot

Jogerősen tíz hónap, két évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a volt pedagógust, aki szexuális kapcsolatot létesített az iskolájában tanuló kiskorú diákkal