Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. Április 17. 07:21, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Munkatársat keres VV Attila

Munkatársat keres VV Attila

Felélesztené motoros honlapját a valóságshow-győztes, ám egyedül nem boldogul.

Nyereményének a felélése helyett inkább munkával akarja megkeresni a kenyerét Knap Attila. Elképzelhető, hogy visszatér a régi szenvedélyeihez, a fotózáshoz és a motoros újságjának a szerkesztéséhez, hogy megéljen. A fényképezés fortélyait iskola nélkül, saját erejéből tanulta meg. Idővel pedig annyira befutott, hogy külföldi autós-motoros lapoknak fotózott járműveket, valamint a saját, 110 négyzetméteres műtermében modellügynökségeknek készített portfoliókat.

A fotózás mellett a motoros honlapját is szerkesztette, amely időközben "behalt". "Amíg bent voltam a villában, elmaradt a server befizetése, így letiltották, de most erősen gondolkodom rajta, hogy folytatom az internetes munkát" - árulta el a Star magazinnak. Abban azonban már most biztos, hogy a mindennapi friss tartalom szolgáltatásával egyedül képtelen lesz megbirkózni, ezért munkatársra vágyik. A VV-győztes most azt tervezi, hogy hirdetésben keres valakit, aki besegít a honlap üzemeltetésébe.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.

2024. Július 10. 07:57, szerda | Bulvár

A törpemalacok nem kötődnek gazdájukhoz egy új tanulmány szerint

A kedvencként tartott törpemalacok a kutyákkal ellentétben nem kötődnek gazdájukhoz