Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Május 28. 21:44, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Nagy bajban van Monaco! Ezt jól elszexelték!

Nagy bajban van Monaco! Ezt jól elszexelték!

Csalja a monacói herceget a felesége, Franciaországhoz kerülhet Monaco.

Nagy bajban van Monaco. Albert herceget ugyanis csalja a felesége. Ez még önmagában nem nagy szám, láttunk már ilyet máshol is, de csak nem akar gyermekük születni. Ez pedig veszélyeztetni a miniállam szuverenitását.

A francia lapok egyre nyíltabban írnak arról, hogy ál- vagy egyszerűen csak rossz házasságban él Albert monacói herceg a feleségével. Azt eddig is lehetett tudni, hogy a Albert nem csupán a feleségéről álmodozik a bulis estéken, de most már azt beszélik, hogy a hercegné is máshol talál testi örömöket.

Albert herceg és Charlene Wittstock2006 óta alkot egy párt, de csak 2011-ben házasodtak össze. Ez eddig rendben is volna, de ez az aktus nem tántorította el a ma már 55 éves Albertet a kicsapongástól. Ezt unhatta meg az asszony.

A hírek szerint a monacói hercegné állítólag egy sármos sportolóval csalja hites urát. Charlene Wittstock az elmúlt hetekben egyre közelebbi kapcsolatot ápol Byron Kelleherrel, aki amellett, hogy profi rögbijátékos, külsőre jóval vonzóbb Alberttől.

Mindez még mindig csak sima botrány volna, de Albertnek nincs gyereke (és így nem is nagyon lesz). Ez azért kínos,mert Monacónak van egy szerződése Franciaországgal. Ennek értelmében, ha nincs utód, akkor a miniállam Franciaország része lesz, ez pedig már politikai skandallum volna.

Címkék: albert herceg, monaco

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára