Városlista
2024. június 14, péntek - Vazul

Hírek

2012. Április 03. 07:13, kedd | Kék hírek
Forrás: mno / MTI

Nagy erőkkel keresik a fiút

Nagy erőkkel keresik a fiút

A Szolnokon működő térfigyelő kamerarendszerek felvételeit elemzik és újabb meghallgatásokat is tartanak a rendőrök annak a 17 éves fiúnak az ügyében, aki szombatról vasárnapra virradóra tűnt el a megyeszékhelyen.

Közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Pásztorné Kovács Ágnes tájékoztatása szerint a rendőrség közigazgatási eljárás keretében folytatja a diák keresését és mindent megtesz annak sikere érdekében; a fiú országos körözését még vasárnap elrendelték.

Hétfőn további adatgyűjtést végeznek, így egyebek mellett a megyeszékhelyen kamerarendszerrel felszerelt objektumok felvételeit is elemzik a nyomozók, akik újabb meghallgatásokat is tartanak. Emellett ismét átvizsgálják a hatóságok a Tisza partját, míg a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai csónakkal fésülik át a folyó érintett szakaszát – tette hozzá a százados.

Jelezte: hétfőn délelőtt felhívást tettek közzé, melyben a lakosság segítségét kérik a kutatásban. Aki információval rendelkezik a fiú hollétéről, annak jelentkezését személyesen bármelyik rendőri szervnél, vagy a Szolnoki Rendőrkapitányság 56/501-600-as telefonszámán, illetve az ingyenesen hívható 107-es és 112-es segélyhívó számok valamelyikén várják.

Mint arról az MTI korábban hírt adott, vasárnap reggel először családtagjai és ismerősei indultak a diák keresésére. Végül a Tisza városi szakasza mentén, a tárház alatti, meredek, agyagos partoldalban megtalálták a fiú levetett cipőjét. Eltűnését ezt követően jelentették be a rendőrségen.

Később nagy erőkkel indult meg a kutatás, melyben a rendőrök és nyomkövető kutyák mellett a katasztrófavédelem munkatársai és az Életjel Mentőcsoport speciális keresőkutyás egysége is részt vett.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 12. 12:39, szerda | Kék hírek

A NAV csaknem 3000 hamis alkatrészt és autódiagnosztikai eszközt szűrt ki a piacról tavaly

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.

2024. Június 07. 07:16, péntek | Kék hírek

Hármas gyilkosság történt Szerbiában

Hármas gyilkosság történt csütörtökön a kelet-szerbiai Knjazevacon, ahol egy 22 éves férfi meggyilkolta az apját, a nagyanyját és a nagyapját - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.

2024. Június 06. 09:24, csütörtök | Kék hírek

Büntetőeljárás indult a vízbe fulladt 5 éves kisfiú ügyében

A rendőrség közigazgatási és büntetőeljárást is indított a szerdán délelőtt Hajdúszováton megfulladt 5 éves kisfiú halálesete pontos körülményeinek tisztázásáért

2024. Június 04. 14:05, kedd | Kék hírek

Bűnügyi felügyelet alá helyezték Gyárfás Tamást

A másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla az elsőfokú bíróság döntését megváltoztatva elrendelte Gyárfás Tamás elsőrendű vádlott bűnügyi felügyeletét a Fenyő János médiavállalkozó megöletése miatt indult ügyben kedden.