Városlista
2022. szeptember 28, szerda - Vencel

Hírek

2013. Április 13. 15:08, szombat | Helyi
Forrás: Bágyogszovátért Egyesület

Nagyinet Bágyogszováton

Nagyinet Bágyogszováton

A Bágyogszováti Borostyán Nyugdíjasklub a 2006-os és 2012-es évekhez hasonlóan ismét számítógépes oktatást szervezett, amely 2013 februártól áprilisig tartott.

A Nagyinet program keretében a helyi általános iskola számítástechnika termében Kiss Gáborné Anikó a klub számítástechnikai felelőse 14 tanulóval – most nem csak hölgyekkel,mint a tavalyi évben, hanem az idei évben már 2 férfi tanulóval is – kezdte el ismét a tanulást.

10 alkalommal, 20 órában találkoztak a felnőtt érdeklődő bágyogszovátiak, akik a számítógépes alapismeretekkel ismerkedtek meg.

A klubvezető Virányi Jánosné Irénke segített a tanfolyam megszervezésben, valamint megrendelte részükre a Győr-Moson-Sopron Megyei Pannon Nyugdíjas Szövetség kiadásában megjelent n@gyi.net „Számítástechnikai alapok nyugdíjasoknak” című kiadványát, amely szintén nagy segítséget nyújtott eligazodni a számítástechnika világában. A tanulók nagy érdeklődéssel igyekeztek a hallottakat a gyakorlatban is alkalmazni.

A három alkalommal így mintegy 50 felnőtt bágyogszováti ismerkedett meg a számítástechnika alapjaival, közülük nagyon sokan mindennap használják a technika ma már elengedhetetlen vívmányát, és reméljük ezt a cikkünket is megtalálták, és el tudták olvasni.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 27. 16:00, kedd | Helyi

Négy ismeretlen károkozót keresnek a rendőrök

A rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2022. Szeptember 27. 13:00, kedd | Helyi

A hétvégén Csornán is életet mentett a szén-monoxid-érzékelő

A hirtelen jött lehűlés ellenére is fontos szellőztetni lakásunkban

2022. Szeptember 27. 09:00, kedd | Helyi

Újra indulnak Csornán a bérletes színházi előadások

Bérletek a Művelődési Központban válthatók

2022. Szeptember 26. 16:00, hétfő | Helyi

Megkezdődött a fűtés, növekedett a lakóház tüzek száma

A 38. héten történt