Városlista
2022. augusztus 8, hétfő - László

Hírek

2011. Október 22. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Nagymamaszerepre készül az egykori szexbomba

Nagymamaszerepre készül az egykori szexbomba

55 éves Csepregi Éva énekesnő, akinek félig skót fia már az anyukájával egy színpadon zenél.

Életkora körül van némi bizonytalanság, korábban néhány forrás azt írta, hogy 1953-ban született, ám saját honlapján 1956-os születési dátumot tűntet fel. Így az jön ki, hogy tizenhat éves volt, amikor az 1972-es Ki Mit tud?-on a Kócbabák nevű lánycsapat tagjaként feltűnt, és éppen csak nagykorú, amikor a Kócbabákkal csatlakozott a Neoton együtteshez.

Önéletrajzi kötetében, a Napraforgóban írja, hogy dolgozott a Chinoin gyár gépkonstrukciós osztályának titkárnőjeként. A Neoton énekesnőjeként az együttes tagjaival beírta a nevét a magyar könnyűzene történetébe. A Neoton volt ugyanis az első magyar zenekar, amelyet menedzseltek hazánkban - a menedzselés akkoriban teljesen ismeretlen fogalomnak számított a szocializmust építő Magyarországon.

A menedzsert Erdős Péternek hívták, aki eredményes munkát végzett, mert a később Neoton Família néven futott csapat nem csak itthon aratott óriási sikereket, de a japán és a spanyol piacon is szép eredményeket ért el, 1983-ban a Yamaha Fesztiválon nagydíjat nyertek. Japánban annak idején igazi szupersztárnak számítottak, sokan ismerték őket, s ennek bizonyítékát is adták. A tokiói metróban megrohanták őket a rajongók.

Erdős Péter halála után a Neoton is felbomlott, Csepregi Éva Végvári Ádámmal Ádám és Éva néven folytatta, mostanában pedig a Neoton Sztárjai nevű formációval lép fel - szinten nagy sikerrel.

Az énekesnő fénykorában igazi szexbomba volt, de lassanként már a nagymama szerepre kell készülnie, egy skót zeneszerzőtől született fia ugyanis jövőre húszéves lesz. Csepregi Évának külön boldogsága, hogy Dávid szintén zenész lett - dobos -, s már szerepeltek is egy színpadon.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 04. 15:22, csütörtök | Bulvár

II. Hajdúdorogi Amatőr Strandfoci Bajnokság

Idén második alkalommal került megrendezésre a strandfoci bajnokság Hajdúdorogon, amelynek töretlen népszerűségét jól jelzi, hogy 20 csapat jelezte nevezési szándékát,

2022. Augusztus 04. 12:02, csütörtök | Bulvár

Magyarországon tartják a guppi tenyésztők Európa bajnokságát és kiállítását

Magyarországon tartják a guppi díszhaltenyésztők Európa bajnokságát és kiállítását augusztus 4-6. között, a Pakson megrendezésre kerülő versenyen mintegy 80 tenyésztőtől 200 halpár érkezett 18 országból

2022. Augusztus 04. 08:04, csütörtök | Bulvár

Elindul az Omega együttes életműsorozata

Elindítja az Omega együttes életműsorozatát a GrundRecords. A legendás zenekar felvételeinek sorát nyitó CD-ken az első, 1968-as nagylemezt megelőző időszak kislemezeit, rádiófelvételei szerepelnek.

2022. Augusztus 03. 17:05, szerda | Bulvár

Állatos élmények, családi programok és koncertek az Állatkerti Fesztiválon

Állatos élmények, családi programok, koncertek és előadások várják a közönséget csütörtöktől vasárnapig az Állatkerti Fesztiválon, a Fővárosi Állat- és Növénykertben.