Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Április 17. 14:21, kedd | Bulvár
Forrás: STOP / One Média

Natalie Portman stílust vált

Natalie Portman stílust vált

Natalie Portman tavaly júniusban adott életet első gyermekének, Aleph-nek, akinek az édesapját a Fekete hattyú forgatásán ismerte meg.

A színésznő elmondta, hogy az anyaság a stílusát is megváltoztatta, szeretne sokkal érettebbnek tűnni azóta.

Az Oscar-díjas szépség elmondta - "Mostanában próbálok sokkal inkább nőiesnek tűnni. Régen jól éreztem magam pólóban és melegítőnadrágban, ma már szeretnék egy kicsit felnőttebbnek látszani, hiszen anya lettem."

A 30 éves szépség rajong a régi ruhákért, mert az ilyen darabok mögött mindig van egy egész történet. Az idei Oscar gálán is egy ilyenben jelent meg. A szóban forgó estélyi egy 1954-es, piros, pántnélküli Christian Dior volt. Ebben adta át a Legjobb férfi főszereplő díjat Jean Dujardin-nek, aki A némafilmes című filmjével érdemelte ki az elismerést.

Natalie elmondta - "Olyan, mintha egy kis darab történelmet viselnél. Nagyon izgalmas megtudni, hogy a ruha miken ment keresztül, merre járt, jó tudni, hogy hány ember életében játszott már szerepet."

A színésznő az anyaság mellett a Dior arca és a Free the Child Foundation nagykövete is. Az alapítvány gyerekeket ment meg az éhezéstől. Mostantól a neves divatház egyik rúzsának eladásából származó jövedelem is őket segíti, Portman pedig személyesen választotta ki Nude Grege színt az akcióhoz. De elmondta, hogy nem a szín, hanem a szín kódja, a 169 volt számára fontos - "Hat, a hónap amiben az egész családom született, mindannyian júniusi babák vagyunk. A kilenc egy mágikus szám. Az egy pedig a fiam, Aleph, akinek a neve egyet jelent héberül."

One Média / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára