Városlista
2022. augusztus 13, szombat - Ipoly

Hírek

2012. Április 17. 14:21, kedd | Bulvár
Forrás: STOP / One Média

Natalie Portman stílust vált

Natalie Portman stílust vált

Natalie Portman tavaly júniusban adott életet első gyermekének, Aleph-nek, akinek az édesapját a Fekete hattyú forgatásán ismerte meg.

A színésznő elmondta, hogy az anyaság a stílusát is megváltoztatta, szeretne sokkal érettebbnek tűnni azóta.

Az Oscar-díjas szépség elmondta - "Mostanában próbálok sokkal inkább nőiesnek tűnni. Régen jól éreztem magam pólóban és melegítőnadrágban, ma már szeretnék egy kicsit felnőttebbnek látszani, hiszen anya lettem."

A 30 éves szépség rajong a régi ruhákért, mert az ilyen darabok mögött mindig van egy egész történet. Az idei Oscar gálán is egy ilyenben jelent meg. A szóban forgó estélyi egy 1954-es, piros, pántnélküli Christian Dior volt. Ebben adta át a Legjobb férfi főszereplő díjat Jean Dujardin-nek, aki A némafilmes című filmjével érdemelte ki az elismerést.

Natalie elmondta - "Olyan, mintha egy kis darab történelmet viselnél. Nagyon izgalmas megtudni, hogy a ruha miken ment keresztül, merre járt, jó tudni, hogy hány ember életében játszott már szerepet."

A színésznő az anyaság mellett a Dior arca és a Free the Child Foundation nagykövete is. Az alapítvány gyerekeket ment meg az éhezéstől. Mostantól a neves divatház egyik rúzsának eladásából származó jövedelem is őket segíti, Portman pedig személyesen választotta ki Nude Grege színt az akcióhoz. De elmondta, hogy nem a szín, hanem a szín kódja, a 169 volt számára fontos - "Hat, a hónap amiben az egész családom született, mindannyian júniusi babák vagyunk. A kilenc egy mágikus szám. Az egy pedig a fiam, Aleph, akinek a neve egyet jelent héberül."

One Média / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 11. 09:07, csütörtök | Bulvár

Milky Chance a Szigeten: a YouTube gyermekei vagyunk

A YouTube gyermekei vagyunk, sokat köszönhetünk a csatornának, és a közösségi médiát igyekszünk tudatosan használni.

2022. Augusztus 10. 13:08, szerda | Bulvár

Kiderült, hogy kik a Sziget legdrágább előadói

A szerdán kezdődő Sziget fesztivál két legdrágább fellépője Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 04. 15:22, csütörtök | Bulvár

II. Hajdúdorogi Amatőr Strandfoci Bajnokság

Idén második alkalommal került megrendezésre a strandfoci bajnokság Hajdúdorogon, amelynek töretlen népszerűségét jól jelzi, hogy 20 csapat jelezte nevezési szándékát,