Városlista
2024. május 23, csütörtök - Dezső

Hírek

2022. Március 30. 09:00, szerda | Helyi
Forrás: Inforábaköz

Nekem Csorna személyes ügy

Nekem Csorna személyes ügy

Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt utcafóruma Csornán.

Csornán a városháza előtti téren Kovácsné Varga Ildikó képviselőjelölt köszöntötte az érdeklődőket, és beszélt a kampány tapasztalatairól. Beszélt a félelemről, amit az emberek átélnek, a reményről, amiben bíznak, az ellenfél agressziójáról és tisztességtelen eszközeiről. Háromszor járta be a választókerület 75 települését, találkozott, beszélgetett az emberekkel, tudja, ismeri a problémáikat és a megoldásukat.

A képviselőjelölt után Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt lépett a színpadra.
- Számomra a fideszes tolvajok leváltása nem személyes, hanem erkölcsi ügy.- kezdte beszédét. Van egy kivétel. Csorna, ez nekem személyes ügy. Kovácsné Varga Ildikó ellenfele az a Gyopáros Alpár, aki nagyon sok kárt okozott Hódmezővásárhelynek, ahol polgármester vagyok. Csak egy aláírásába került volna, hogy 33 most is üresen álló lakásunkban rászoruló többgyermekes családok élhető otthont kapjanak, de ő ezt az aláírást megtagadta. Egy magát családbarátnak, kereszténynek hazudó kormány embere tette ezt. Gyopáros Alpárra rábízták a Modern Városok programot. A megígért fejlesztések töredéke valósult csak meg. Ezután rábízták a Magyar Falu programot, kérdés, abból mi valósul meg.

- Végtelenül felháborít, hogy ez a kormány magát kereszténynek nevezi. Tudják én keresztény voltam akkor is, mikor Orbán Viktor KISZ tag volt. Keresztény voltam akkor is, amikor Orbán Viktor liberális volt, és „Térdre csuhások!” bekiabálással gyalázták a parlamentben a kereszténydemokratákat. Keresztény voltam akkor is, amikor Orbán Viktor keresztény konzervatívvá változott. Keresztény maradtam akkor is, amikor Orbán Viktor ma már szélsőjobboldaliakkal és fasisztákkal szövetkezik Európában. Most, amikor Orbán Viktor barátja, Putyin megtámadta Ukrajnát, és Orbán Viktor nem tudja eldönteni, hogy tarthatna egyenlő távolságot gyilkos és áldozat között. Mi az áldozatok mellett, a gyilkosok ellen vagyunk.

- Tisztességes keresztény ember nem szavazhat tolvajokra. Tisztességes keresztény ember nem szavaz a Szájer, Borkai, Kaleta pártra. Tisztességes keresztény nem szavazhat a Fideszre, akik 44.000 magyar ember haláláért felelősek, a járvány áldozatai közül lakosságarányosan a világon ez a legtöbb. Az egész világon nem védekezett senki rosszabbul, mint Orbán Viktor. Nekik a járvány alatt is az volt a fontos, hogy a lélegeztetőgép és vakcina vásárlásokból mennyit lehet lopni. Keresztény ember nem szavazhat a Fideszre. Orbán Viktor nem tudja megvédeni az országot.

- Arra kérem Önöket, a választásokig minél több embernek mondjanak el 3 dolgot! Mi vagyunk a Nyugat oldalán! A sok lopás miatt az Orbán kormány nem kap pénzt az Európai Uniótól, csak mi tudjuk hazahozni a fejenként 1.500.000 forint EU-s pénzt! Csak mi tudjuk megoldani azt a válságot, amibe az Orbán kormány vezette Magyarországot!

- Szavazzunk Európára, szavazzunk a NATO-ra, mert csak ez védheti meg Magyarországot! Mi egy tisztességes, becsületes európai országot akarunk. Szavazzanak Kovácsné Varga Ildikóra, az Egységben Magyarországért ellenzéki szövetség jelöltjére, és az 1. listára, az ellenzéki szövetség listájára!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 22. 16:00, szerda | Helyi

Az első lépés az új autóhoz szombaton jön el

Közlekedik a család - vetélkedő

2024. Május 22. 13:00, szerda | Helyi

A károsult hiába kérdezett vissza, a csaló meggyőzte

A veszteség 2,5 millió forint.

2024. Május 22. 09:00, szerda | Helyi

Közlekedési kultúra a Volánbusz autóbusz-vezetőinek szemével

VOLÁNBUSZ sajtóközlemény

2024. Május 21. 16:00, kedd | Helyi

Letörte a sorompót, és elhajtott

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az elkövető beazonosítása érdekében.