Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Január 28. 14:20, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Nem bírta a nyomást Angelina Jolie

Nem bírta a nyomást Angelina Jolie

Sikeres és magabiztos sztár létére teljesen elbizonytalanodott és komoly érzelmi válságba került első rendezői munkája miatt Angelina Jolie.

Hiába tűnik mindig magabiztosnak, rendezői bemutatkozásával kapcsolatban óriási kétségek gyötörték Angelina Jolie-t, sőt majdnem össze is roppant a feladat súlya alatt. A színésznő rajongói kérdésekre válaszolva elárulta, hogy komoly érzelmi válságba került A vér és méz földjén című filmje Magyarországi forgatása előtt.
"Épp a zuhany alatt álltam, amikor kirobbant belőlem. Rettenetesen összetörtem, folyamatosan csak zokogtam, amikor Brad rám talált - mondta el a sztár. - Nagyon nagy volt a felelősségem, és nagyon kicsinek éreztem magam. Arra gondoltam: ki vagyok én, hogy erre vállalkoztam?" A forgatás végül persze sikerrel zárult, a boszniai háborúról szóló drámát pedig több díjra is jelölték, Angelina Jolie azonban még mindig nem biztos magában. "Nem terveztem, hogy rendező leszek, és még most is nehezemre esik kimondani, hogy az vagyok - vallotta be. - Egyszerűen csak el akartam mesélni ezt a történetet, és végül rám maradt a rendezés feladata is. Nagyszerű volt, de nem vagyok benne biztos, hogy legközelebb is élvezném, ha egy másik stábbal kellene dolgoznom egy olyan filmen, aminek nem ilyen különleges a témája."

Címkék: Angelina Jolie

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára