Városlista
2022. augusztus 8, hétfő - László

Hírek

2022. Február 20. 16:10, vasárnap | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Nem érdekelte őket, hogy elvették a jogosítványukat

Nem érdekelte őket, hogy elvették a jogosítványukat

24 óra alatt négy olyan járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök a megyében, akik jogerős bírósági határozat alapján nem vezethetnének.

Győr-Moson-Sopron megye útjain 2022. február 19-én a rendőrök négy olyan járművezetővel szemben intézkedtek, akikről kiderült, hogy eltiltás hatálya alatt vezettek. Kettőt a győri, míg másik két sofőrt a soproni egyenruhások csíptek el.

Kópházán, Soproni utca 2. szám előtt az éjszaka folyamán egy 29 éves hidegségi lakost, míg aznap a délelőtti órákban Fertődön egy 54 éves sarródi férfit igazoltattak a járőrök. Győrben, a Richter utcában a délutáni időszakban egy 45 éves gönyüi lakost ellenőriztek a rendőrök, aki segédmotor-kerékpárral, bukósisak nélkül közlekedett a kerékpár úton, illetve Gyarmaton, a Fő utca 70. szám alatt egy gépkocsit vezető 21 éves sofőrt állítottak meg. Mind a négy járművezető adatait ellenőrizték a rendszerben, és megállapították, hogy mindegyiküket jogerős bírósági határozattal eltiltották a vezetéstől. Elfogásukat, és az illetékes rendőrkapitányságokra történt előállításukat követően őket a nyomozók járművezetés eltiltás hatálya alatt bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 08. 16:00, hétfő | Helyi

Véradások a Rábaközben

Egyetlen véradással három beteg emberen segíthet.

2022. Augusztus 08. 13:00, hétfő | Helyi

ROADPOL Speed - fókuszban a gyorshajtók

Fokozott ellenőrzés egész héten.

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Helyi

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 08. 09:00, hétfő | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Tervezett üzemszünetek.